| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
buradaki yazıları okuyunca benimde aklıma şu vdsl muhabbeti var biliyorsunuz *|VDSL2 | 16 MB lik bir baglantı ile bu iş yapılabilir mi ? atıyorum günde 7000 + ziyaretci filan ceken bir site dayanabilir miBen Uydu İnternet araştırıyorum fakat bu daha iyi gibi bir izlenim var METRO ETHERNET :S cok pahalı bence akıl işi degil |
|
| |||
| |||
| METRO ETHERNET en iyisi ama Onu Şuanda alabilecek Güçte Değiliz Frame Relay 2048 Kbsp var Onu Önerenler Oldu Ama Daha Denemedim..Öncelikle Dedicated işini bii ortadan Kaldıralım. Bağlantı işini o zaman kadar bir Çözüm Buluruz... *|Toptan Aylık | |
|
| ||||
| ||||
| Vdsl derdinize derman olmaz. Öncelikle şunu düşünmek gerekli, telekom metro eternet gibi hatları yüksek fiyata satarken aynı değerdeki vdsl hızlı hattı neden korkunç derecede ucuza sunmaktadır? Vdsl de download hızı belirtilen şekilde yüksek olacaktır ancak upload hızı çok düşük durumdadır. 1 mbitlik upload hızıyla esasında bakarsanız 4 mbitlik adsl den farkı bulunmayacaktır. Kısaca sunucu bu hat üzerinde verimli çalışmaz Saygılar
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Bu konuda öncelikle ihtiyacınız olan hattı netleştirmek lazım. Sen ne kullanıyorsun diye sorarsan ben globalden 20 mbit fiber kullanıyorum. İstediğiniz şey çok kapasiteli bir sunucu olmayacaksa 4 mbit * 2 adsl ( adsl leri birbirine bağlayıp tek hat olarak kullanmanız daha verimli olur) yada vdsl Ancak eğer arzu ettiğiniz daha kapasiteli bir hat ise bu durumda bir kaç alternatifiniz mevcut. Birazdaha fazla kapasite işimi görür diyorsanız G.shdsl işinizi görebilir, bu hatta gönderim ve alım eşit miktarda 2 mbit e kadar çıkabilmektedir. Ancak bu hattın ücreti 2 mbit için 377 ytl liste fiyatı olarak gözükmektedir. Bunun yerine bi dc de hat kiralamak hem daha ekonomik hem daha mantıklıdır. Bunun haricine frame relayın G.shdsl den çok büyük bi farkı yoktur. En profesyonel çözüm tabiki metro eternettir. Ancak en büyük maliyet gerektirende budur. Bilimum routerlar altyapı gereksinimleri duyar. Bağlantı ücretinden aylık ücrete kadar her birimide ayrı maliyettir. Baştan savmak gibi olmasın ama en mantıklısı bi dc den hat kiralamaktır. Bu şeklde çok daha ekonomik olacaktır. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
|
Şuanda en fazla yapabileceğim 2 adet Dedicated allah Kısmet Ederse İlerki aşamalarda 3 4 Böyle gider Ama aBaşlangıç acısında en iyi hat bence frame Relay 2048 153,49 YTL Bağlatırım 2 dedicated için İşimizi görür Sanıırm bu konuda Yorumlarınız Ne Yönden Olur acaba Yada *|VDSL2 | Terhih Edilir 32 mbit için konuşuyorum |
|
| ||||
| ||||
|
Bakın yine söylüyorum bu tamamen tercih meselesi. Bana sorarsan ben 2 mbit frame relay üzerinde 1 dedicated barındırmam, 2 dedicated barındırmayı hayal dahi etmem. Piyasada 1 mbit hat üzerinde sunucu barındıran çok kişi kurum var, ama yarın bi gün yüksek hitli siteleri host ettiğinizde neden tavsiye etmediğimi yakından tecrübe etmiş olursunuz. Saygılar
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |