| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Evde ki ADSL ile 10. anlık ziyaretçiden fazlasını çekin, ben de bu işi bırakırım. Tabii evine IDS aldıysan o ayrı (en son $100k fiyatı vardı) Quote:
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| merhabalar
arkadaşlar yazıları okudum hemen hemen herkez doğru söylüyor rootadmin kardeşim bu işi tabiki evdede yapabilirsin en ufak bir kurkmsal bağlantı alarak turktelekomdan yapabilirsin jenenötörüm ve soğutucum var diyorsan olur bu iş benden tavsite makinana kabin yaptırırsan daha iyi olur faazla toza maruz kalmaması gerek (normal adsl olurmu olur tabiki) ama bu işi sade kendin için kullanırsan olur eğer yok ben müşterilerim felan olacak dersen malesef olmaz mantıklı olursak data center kurmak baya bir maddiyat ister ama şu an piyasada bir çok data center satılığa çıkacağı haberi yayışıyor bence maddi sorunun yoksa bir data center ile konuşman maddiyat hakkında devir felan da alma imkanın olur sana kolay gelsin başarılar bilerim.... |
|
| |||
| |||
| Quote:
Benim sabit İp Adresim Var Kasamda Var Jenerator Vs vs var İnternet Baqlantısını Gerekirse Metro Cekeriz. Ama Daha Tam Kurmuş Değilim tek Sorunum Sunucuda Normal ie de ip adresiyle girdiğimde Plesk Default Sayfası Geliyor ama Normal bir XP pc de Girdiğimde Modem Sayfası Geliyor Bu Sorunu Çözmüş Değilim |
|
| ||||
| ||||
| hmm Quote:
1:minumum 10 mbit hat buna güler gecerim eskiden varmiydı bu 10 mbit kaç firma kullaniyordu incele eskileri 2: lisanslı Windows Server 2003 olmasi gerekmiyor cunku herkez lisansiz kullaniyor sende dahil olmak üzere 3:Evdeki Adsl Olmaz demisin ama olur bal gibi olur www.lnxhost.net gir bak olurmu olmazmi die 100 tane web tasarimi yaptigim siteler duruyor kardeş bi incele gel konus 5:Server Minum Özellikleri Kurulcak Sitelerw Göre Degişmek Le Birlikde İntel Dual Core 2 2.85 gz veya Amd 6000+3 gz bu saydiklarin ne zaman son sistemler ilk sistemleri incele derim pentum celeron seriini özelikle ![]() 6: Sabit İp Bunuda Dc Ler Veriyor bununa gülerim metro internet hizmeti alan herkez direk hat aldigi icin ip sabitleme imkanlari vardir saten ADSL gelelim bağli oldugun merkez subene git sabitleştir ip ni ![]() bastan sonra hic birine katilmiyorum...! hatali bilgi veriyorsun arastirmadan gelip konusuyorsun milleti yaniltiyorsun ADSL konusuna gelince Trafik olayina bağlidir cok ziyaret edilmiyen site ise en az 4 mbit e 100 tane barindirabilirsin bu bilgide sana kapak olsun |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar Konuyu Amaçından Çıkartmayalım Şuanda Win Server 2003 Lisansı falan ayaklarını Gecelim Kurulumuda Gecelim Oralar Benim için Bitti Şuanda Tek Sorunum Sunucuda Normal ie de ip adresiyle girdiğimde Plesk Default Sayfası Geliyor ama Normal bir XP pc de Girdiğimde Modem Sayfası Geliyor Bu Sorunu Çözmüş Değilim Kullandıgım Modemden Kaynaklanabilme olanağı Varmı "AirTies RT 102 Modem" |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Asağidaki Su portlari aç Plaskten ip ayarlarina gir 80 portunu mutlaka yazmalisin yoksa modem ekrani görürsün bu nedenle eklemen lazim 80 : web 21 : ftp 53 : Dns |
|
| |||
| |||
| Quote:
Portları acarken 192.168.2.X mi Kullanmam Gerekiyor Yoksa ttneten Aldıgım Sabit İp yimi yada AirTies Kullanan bir Arkadaşımız Bana Sunucu için Modemde Ne Gibi Ayarlar Yapılması Gereken Hakkında Resim anlatımlı veya Döküman verebilirmi... |
|
| ||||
| ||||
| port açmak Quote:
EV Bilgisayar Ip No : 192.168.2.8 Server Bilgisayar Ip No : 192.168.2.x Modem Ip No : 192.168.2.1 şimdi sana lazim olan windows server kurulu olan makinanin ipsi yani server bilgisayarin ipsi port ekle var oraya gir ip numarasini 192.168.2.x yazacaksin sonra TCP & UDP ikisini akttif yap sonra port numarasini yaz sonra kaydet tikla olur yapamasan özele ip ni yaz gerisini ben hallederim 2 dk mi almaz |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |