| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Dedicated Kurmak Merhaba Arkadaşlar ben Dedicated Kurmak isityorum Anlatmak isteyen varmı Resim veya video anlatımlı olursa çok sevinirim ama dökümanda olabilir... Şimdiden Tşk.ederim Dedicated için hangi Pc Özellikleri Gerekir Verilen Özellikte Kaç Tane VPS açılabilir ve internet Bağlantısı Ne olmalıdır.. Cevaplarsanız sevinirim Biz Daha Acemyiz Büyüklerimizden yardım alarak büyürüz Ancak |
| |||
| CaLViN ilk önce ilgilendiğin için tşk.ederim ama ben windows kurmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz... |
| |||
| Öncelikle pc'nize Windows 2003 kurulumu yapınız. Sonra yerel ağ bağlantılarından serverinize sabit ip atayınız. PC 'nizi Bilgisayatım - Uzak - Burdan Serverinizi uzak masaüstüne açınız. Web site vb. uygulamaları çalıştırmak için Plesk gibi proğramları kullanabilirsiniz. |
| |||
| Server Kurmak işin Gerekli Olanlar 1:minumum 10 mbit hat 2: lisanslı Windows Server 2003 3:Evdeki Adsl Olmaz 4 c Bulup Server Alıp Koycaksın5:Server Minum Özellikleri Kurulcak Sitelerw Göre Degişmek Le Birlikde İntel Dual Core 2 2.85 gz veya Amd 6000+3 gz 6: Sabit İp Bunuda Dc Ler Veriyor Dc ne Demek Se Dc Datacenter Demek Oluyor Sanırsam Yeterli Oldu ![]() |
| |||
| Alıntı:
2: lisanslı Windows Server 2003 (maalesef %90 lisanssızdır.) 3:Evdeki Adsl Olmaz ( Bal gibi olur )4 c Bulup Server Alıp Koycaksın ( daha makbule geçer )5:Server Minum Özellikleri Kurulcak Sitelerw Göre Degişmek Le Birlikde İntel Dual Core 2 2.85 gz veya Amd 6000+3 gz ( Celeron bile işini görür veya p3 vs... ) 6: Sabit İp Bunuda Dc Ler Veriyor ( Evdede yaparsın ) DC doğrudur Datacenter demek ![]() |
| ||||
| Windows sunucu kurulumunuda a dan z ye yoğunlumu atlattığımda forumda tek tek yazıcam. Biraz bekleyip takip edin lütfen. Saygılar
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
| |||
| Alıntı:
Hiçbir Güzçü ÖZelliklere Gereksim Duymuyor.Bunu Muşteriyede KAzıklamanın En İyi Yolunu Biliyordur Sanırım![]() |
| |||
| Dc(Datacenter) Bulup Server Alıp Koycaksın. Demişsiniz Peki Benim DataCenterle İşim Olmayacak ki Dedicated Kuracağım 2 MBit Lik Bir Hat ile illerde İstek Yogun olursa Her Dedicated İçin Ayrı bir Kasa Kurarım Dediğiniz Gibi Hattımı 10 Mbit Çıkarırım.Ama Şimdilik Tek bir Kasa için 2 Mbit Yeterli oldugunu Düşünüyorum. Soru 1. Dedicated için Sabit İp Yeterlimi yoksa TurkTelekom Dan Özel olarak ip almam mı gerek 2. Dedicted Kurulumunda Win Server 2003 XXX Sürümü Farkeder mi |
| |||
| Alıntı:
Ya da Yapan Vardır ben Daha Görmedim![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |