| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| e6320 mi amd 6400 mü?
Merhaba, hangisinin daha hızlı ve performanslı oldugu konusunda kararsız kaldım. Dual Core Intel Core 2 Duo E6320 1.86 GHZ 4MB Cache AMD Athlon 64 X2 DualCore 6400+ (2x3.2Ghz) |
|
| ||||
| ||||
|
AMD Tam emin degilim ama Dual Core Intel Core 2 Duo E6320 1.86 GHZ 4MB Cache suan kullandigim sunucudur...Tahminimce ingiltere lokasyonlu bu sunucu bende suan ingiltere lokasyonlu ayni makinayi kullaniyorum vede asiri derecede menunum...Hiz ve Performans ikisindende menunum..bunu belirtmek istedim.. AMD Ya gelince pek Bilgim olmadigi icin su daha iyi diyemiyicem ben kullandigimi bildigimi soledim sadece belki sana faydasi olur... |
|
| ||||
| ||||
|
6400 de önbellek düşük dolayısıyla core2duo daha iyi.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
amd'de 2 mb önbellek var ama 3.2 ghz dual corede 4 mb önbellek ghz düşük kafam karıştı kaldı
|
|
| ||||
| ||||
|
Yüksek işlemci frekansı önemli değildir.Önemli olan işlemci kapasitesidir.Bu da önbellek oluyor.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
e6600 aldım |
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlı olsun onur... Lokasyon neresı merak ettım?
|
|
| |||
| |||
|
Türkiye - Mars Telekom
|
|
| ||||
| ||||
|
tr lokasyon guzel Tekrar Hayırlı olsun Basarılar...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |