| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
tartışmasız QUADCORE Q6600
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
tamam çok teşekkür ediyorum.. o makinayı alıyorum pazartesi allahın izniyle.... yanlız ufak bir soru daha forumda dolaştım ve genelde asus deniyo anakartta. sizce bende asusumu tercih etmeliyim
|
|
| ||||
| ||||
|
o işlemci quadcore. her anakartı alamazsınız.rasgele bir anakart ile tam performans vermeyecektir. asusun uygun modelini araştırmalısınız.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Lakin dikkat etmeniz gereken bir nokta daha var. Alıntı:
|
| |||
| |||
|
peki sizden rica etsem bu işlemci için... en iyi performansı alacağım parçaları yazar mısınız? size minnettar kalırım... |
|
| ||||
| ||||
|
öncelikle bütçenizi, sunucunuzu ne amaçlı kullanacağınızı, hangi tür işlemler ve servisler çalıştıracağınızı yazar mısınız ?
|
| |||
| |||
|
bütçe 1400 e kadar çıkabilir.... sunucu türkiyede olucak.... forum siteleri ağırlıklı... ticari amaçlı siteler... ve radyolar..... |
|
| |||
| |||
|
biz kendi topladığımız quad sunucularda intel anakart kullanıyoruz ve gayette iyi asus denemedik ama onun haricindeki anakartları tavsiye etmiyorum uzun vadeli olucağı için 2 3 ay sonra anakartlar problem vermeye baslıyor cok başımıza geldiği için tecrübeliyiz bu konuda intelin frostburg g33 modelini tavsiye ederim.
|
|
| |||
| |||
|
intel frostburg g33 hemen incelemeye alıyorum teşekkür ederim... ama bunun yanında ben hala "whmdestek" önerisi bekliyorum... |
|
| |||
| |||
| ikisinede göre bir araştırma yaptım............ değerli yorumlarınızı bekliyorum... -------------------------------------------------- SC-775 IP35 SATA DDR2/3 1333FSB Intel Core2 Quad / Core2 Extreme / Core2 Duo / Pentium Extreme / Pentium D / Pentium 4 Yongaset : Intel P35 / ICH9 FSB : 1333 / 1066 / 800 MHz Bellek : DDR3 1333 /1066 / 800 MHz, DDR2 1066 /800 / 667 Grafik Arabirimi : PCI-Express x16 Tümleşik Grafik : - Sata ve IDE : - 1 x UltraDMA 133/100/66, - 5 x SATA 3.0 Gb/s Raid : Raid 0, 1 ve JBOD Ses : Realtek ALC 883, 8-channel High-Definition Audio CODEC Ağ : PCIe Gb LAN kontrolcüsü 1394 : 2 x IEEE 1394a PCI : 3 x PCI PCI Express : 2 x PCI-Express x16, 1 x PCI-E x1 USB 2.0 : 12 x USB 2.0 Şekil Faktörü : ATX asusun anakartı ---------------------------------------------------------------------- INTEL FROSTBURG G33 Express AUDIO+VGA+GLAN (1333 Mhz) Genişleme Yuvaları - 1xPCI-E X16 , 3xPCI-E X1, 3xPCI Chipset - G33 Form Faktör - ATX İşlemci Desteği - Core 2 Duo 1333/1066/800 Mhz, Core 2 Quad 1066 Mhz Depolama Arabirimi - 1x PATA, 4x SATA Garanti Süresi - 3 Yıl FSB Desteği - 1333/1066/800 MHz Memory Desteği - DDR2 800/667 SDRAM , dual kanal (8 GB Max) Memory Slot Sayısı - 4 Onboard Grafik Kartı - Intel Graphics Media Accelarator 3100 Onboard Ses Kartı - 6 Kanal Onboard Ethernet Kartı - Intel Pro 10/100/1000 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |