| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Başvurum Merhabalar, Baktım ki bizlere böyle bir başvuru imkanı sunmuşsunuz, başvurmak istedim ![]() Arkadaşlar mesai saatlerinde ve geceleri geç saatlere kadar online im, mesleğim web tasarım ve html, php, asp, js, css, flash, mysql, ve photoshop, corel draw (asp.netorta düzey) konusunda mesleğim gereğince yeterince bilgiliyim, bazılarında uzmanım. Whmcs konusundada iyi sayılırım. SSH da kullanılacak genel komutlar ve yapılması gerekenler hakkında orta düzeyde bilgiye sahibim. İşim gereği sitenizde sürekli online duruyorum, yakından takip ediyorum. Uygun görürde aranıza kabul ederseniz memnun olurum, kabul edilmezsemde yinede teşekkür ederim. Saygılar. Emre AŞAN
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Genel olarak demokratik işleyen forum sisteminde bu da o şekilde olacaktır. Yönetimdeki diğer arkadaşlarında görüşüyle şekillenir lakin öncelikle mesaj sayınızın bilginizi gösteren mesajlarla yükselmesi iyi olacaktır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |