| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Nickimi bir insan bu kadar mı kötü yazabilir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
Bende onu diyecektim...Kendi rütbe resmimi kendim yaptım (çokmu yüzsüzüm acaba) ![]() Aşağıya hem png hemde gif olarak ekledim alabilirsin istersen CaLViN Gif: ![]() Png: ![]() Diğeri: Gif: ![]() Png: ![]() Seç beğen
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr Last edited by JetTasarim; 08.05.08 at 02:35. |
|
| ||||
| ||||
|
Al işte adam yaptı koydu hemen . Sinan bugüne kadar bir bardağı yerinden kaldırıp başka bir yere koydu mu acaba ? Ayıp
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Sinan bak bunu sana yaptım bu bardağı al başka biyere koy ayıp olmasın ![]() ![]() Bu arada calvin; Png: Gif: ![]() bu daha uyumlu oldu sanırım. Yinede senin kararın tabiki.
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr Last edited by JetTasarim; 08.05.08 at 03:02. |
|
| |||
| |||
|
Rapaorlama islemleri genelde haftalik oluyo ama gunluk yapmak isterseniz oda sizin probleminiz tabi.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
saatlik rapor versin . sinan da raporları yazdırsın .
|
| ||||
| ||||
|
Yaz kızım. Bana bi sekreter lazım sarışın olsun ![]() Bu arada bardağı aldım kendi siteme koydum, rahatladın mı KelWin
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
![]() daha yeni mi açtın ..
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
her yerde bulunmaz böyle moderatör. daha kendi sitesine rank yapmadı |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |