| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Başvuru Merhabalar, "Whmcs bölümünüzde yetki almak istiyorum. Whmcs kullanıyorum, geniş bilgiye sahibim, whmcs için çeviri ve birkaç modifikasyonlar yapıyorum." Sizlerden cevap bekliyorum. Saygılarımla, Teşekkür ederim.
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
| ||||
| Yetki için yönetici arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılarımla.
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
| ||||
| Tamam teşekkür ederim Sinan. ![]()
| ||||
| Hayırlı Olsun.. ![]()
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
| |||
| Ben de takipteyim ![]() Hayırlısı olsun ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| ben takip etmeyi sevmem, raporlarinizi bana gonderin.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
| ||||
| Hayırlı olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. GODAttach raporları hangi zaman aralığında istersin ![]()
| ||||
| CalVin moderatöre resim yok mu çıplak gibi kalmış arkadaş ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |