Platform Hakkında » Destek Ekibi Katılım Başvuruları

[dexigner@forum.whmdestek.com]# join whmdestek_support team

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » The Platform » Platform Hakkında » Destek Ekibi Katılım Başvuruları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 23.11.07, 01:26 AM
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1011
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Cool [dexigner@forum.whmdestek.com]# join whmdestek_support team

Merhaba Arkadaşlar,

Mademki destek ekibine başvurular başlamış. Bizde eksik kalmayalım dedik

Fazla vaktim yok normalde ÖSS'ye hazırlanıyormuş gibi yapıyorum. Ancak öğlene kadar (parttime) çalıştığım için günlük girebiliyorum buraya.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

Saygılarımla,

Halid Said Altuner
halid@halid.org
Halid.Org | ...
  #2 (permalink)  
Alt 23.11.07, 02:08 AM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
ben desteklemiyorum.
tahsin öss ye hazırlandığını söylemişti.
hatta seni banlamamız gerekiyor.
öss bu forumlardan,sitelerden ve internetten çok daha önemli.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 23.11.07, 02:33 AM
Media Servers Projector

haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
Alıntı:
WHMDestek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben desteklemiyorum.
tahsin öss ye hazırlandığını söylemişti.
hatta seni banlamamız gerekiyor.
öss bu forumlardan,sitelerden ve internetten çok daha önemli.
Ulusal bir gazetede parttime olarak çalışıyorum ve sunucu vs işlerinden dolayı girebiliyorum
  #4 (permalink)  
Alt 23.11.07, 04:07 PM
Tahsin ALTAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
chown axxxx:axxxx ben

Tahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond repute
Kabul edilmedi. ÖSS sınavından 1 saat sonra gel yerin hazır

Senin istikbalin önemli forumlar değil. Öğleden önceleri forumlara 1 saat vakit ayır bir turla çık sonra test kitabına bak. Boş vakitlerinde soru çözmen önemli sorun değil
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #5 (permalink)  
Alt 23.11.07, 10:45 PM
Media Servers Projector

Peki, Teşekkürler.
  #6 (permalink)  
Alt 26.11.07, 05:46 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Bende birşey eklemek istiyorum..

1999 senesinde lise sondayken, akşamları bizimkiler beni ders çalışayım diye bırakıp giderlerdi. O zamanlar kontrollü olarak PC kullanabiliyordum ilk makinam celeron500'dü Neyse bizimkiler evden çıkınca koskoca bilgisayarı kutusundan çıkarıp 3 dk içerisinde sehpanın üzerine kurup Delphi kasardım..

Sonra noldu? İlk sene üniyi kazanamadım açıkta kaldım ailem üzüldü arkadaşlarım çoktan okula gitmişti. Ama ben üzülmüyordum. Çünkü ilk defa bu işlerden para kazanmıştım Bir çeviri bürosuna kasa takip programı ve birkaç kişiye özel trojan yazarak çokta büyük olmayan meblağlar almıştım.

Ama şimdi çok pişmanım keşke fırsatım olsaydıda 2 yılı 1 yılda okuyup geçseydim. Üniversiteyi bitirene kadar boş işmiş bunlar. İnan bana, okul bittikten sonra insanın karşısına öyle fırsatlar çıkıyor ki

Ha bu arada, Delphi'de bildiğim herşeyi unuttum sayılır

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #7 (permalink)  
Alt 26.11.07, 06:58 PM
Media Servers Projector

Biliyorum sinan abi, tahsin abi, hasan abi, ve yazabilecek abiler yada anlıyorum diyelim

Normalde ben 2005 - 2006 dönemi mezunuyum. İlk sene ÖSS'ye bir ay kala önemli bir ameliyat geçirerek ilk senemi istemeyerek de olsa heba ettim.

Sonraki sene de çeşitli nedenlerden dolayı sınava hazırlanamadım. Buna gerek bilgisayar dünyasındaki etkinliğimiz, gerekse çalışma zorunluluğumuz neden oldu.

Bu sene ise ( Tahsin abim bilir ) o kadar motivasyon ve enerji ile karar verdim ki; 3 hafta boyunca bilgisayar, cep telefonu vs hiçbir elektronik cihazla yakın takibim olmadı. Ama sonrasında yine zorunlu olarak çalışma durumum ortaya çıktı.

Ankara'da bir gazetenin network - server vs işlerine bakıyorum. Bi nevi küçük bir verimerkezi kuruyorum Öğleye kadar iş, öğleden sonra dershane şeklinde devam ediyorum

İnş. hayırlısıyla İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümünü tutturursam bütün hayallerimi gerçekleştirmiş olacağım
  #8 (permalink)  
Alt 26.11.07, 11:29 PM
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
dexigner´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Biliyorum sinan abi, tahsin abi, hasan abi, ve yazabilecek abiler yada anlıyorum diyelim

Normalde ben 2005 - 2006 dönemi mezunuyum. İlk sene ÖSS'ye bir ay kala önemli bir ameliyat geçirerek ilk senemi istemeyerek de olsa heba ettim.

Sonraki sene de çeşitli nedenlerden dolayı sınava hazırlanamadım. Buna gerek bilgisayar dünyasındaki etkinliğimiz, gerekse çalışma zorunluluğumuz neden oldu.

Bu sene ise ( Tahsin abim bilir ) o kadar motivasyon ve enerji ile karar verdim ki; 3 hafta boyunca bilgisayar, cep telefonu vs hiçbir elektronik cihazla yakın takibim olmadı. Ama sonrasında yine zorunlu olarak çalışma durumum ortaya çıktı.

Ankara'da bir gazetenin network - server vs işlerine bakıyorum. Bi nevi küçük bir verimerkezi kuruyorum Öğleye kadar iş, öğleden sonra dershane şeklinde devam ediyorum

İnş. hayırlısıyla İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümünü tutturursam bütün hayallerimi gerçekleştirmiş olacağım
İnşallah hayallerin gerçek olur
  #9 (permalink)  
Alt 27.11.07, 06:32 PM
Fesih BICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Fesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond repute
Fesih BICER - MSN üzeri Mesaj gönder
yazılım mühendisliğini bir tarafa bırak en iyi öğretmen olmak yazın 3 ay tatil. hele köy öğretmeni olursan deme keyfine
internetide çekersin evine hem öğretmen hemde yazılım şeylihi/mühendisliği yaparsın bence.

bakma şimdiki öğretmenlerin caz yaptıklarına, onlardaki huzursuzluk bence rahatlıktan.
  #10 (permalink)  
Alt 27.11.07, 06:35 PM
Tahsin ALTAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
chown axxxx:axxxx ben

Tahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond repute
baktın olmuyor al eline Kepçeyi bütün gün kaz dur Fesih hocaya çırak lazım verelim seni

Seçenekler
Stil