| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhaba Arkadaşlar, Mademki destek ekibine başvurular başlamış. Bizde eksik kalmayalım dedik ![]() Fazla vaktim yok normalde ÖSS'ye hazırlanıyormuş gibi yapıyorum. Ancak öğlene kadar (parttime) çalıştığım için günlük girebiliyorum buraya. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... Saygılarımla, Halid Said Altuner halid@halid.org Halid.Org | ...
__________________ halid-can! |
| |||
| Alıntı:
![]()
| ||||
| Kabul edilmedi. ÖSS sınavından 1 saat sonra gel yerin hazır ![]() Senin istikbalin önemli forumlar değil. Öğleden önceleri forumlara 1 saat vakit ayır bir turla çık sonra test kitabına bak. Boş vakitlerinde soru çözmen önemli sorun değil |
| |||
| Peki, Teşekkürler.
| ||||
| Bende birşey eklemek istiyorum.. 1999 senesinde lise sondayken, akşamları bizimkiler beni ders çalışayım diye bırakıp giderlerdi. O zamanlar kontrollü olarak PC kullanabiliyordum ilk makinam celeron500'dü Neyse bizimkiler evden çıkınca koskoca bilgisayarı kutusundan çıkarıp 3 dk içerisinde sehpanın üzerine kurup Delphi kasardım.. Sonra noldu? İlk sene üniyi kazanamadım açıkta kaldım ailem üzüldü arkadaşlarım çoktan okula gitmişti. Ama ben üzülmüyordum. Çünkü ilk defa bu işlerden para kazanmıştım Bir çeviri bürosuna kasa takip programı ve birkaç kişiye özel trojan yazarak çokta büyük olmayan meblağlar almıştım.Ama şimdi çok pişmanım keşke fırsatım olsaydıda 2 yılı 1 yılda okuyup geçseydim. Üniversiteyi bitirene kadar boş işmiş bunlar. İnan bana, okul bittikten sonra insanın karşısına öyle fırsatlar çıkıyor ki ![]() Ha bu arada, Delphi'de bildiğim herşeyi unuttum sayılır ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Biliyorum sinan abi, tahsin abi, hasan abi, ve yazabilecek abiler yada anlıyorum diyelim ![]() Normalde ben 2005 - 2006 dönemi mezunuyum. İlk sene ÖSS'ye bir ay kala önemli bir ameliyat geçirerek ilk senemi istemeyerek de olsa heba ettim. Sonraki sene de çeşitli nedenlerden dolayı sınava hazırlanamadım. Buna gerek bilgisayar dünyasındaki etkinliğimiz, gerekse çalışma zorunluluğumuz neden oldu. Bu sene ise ( Tahsin abim bilir ) o kadar motivasyon ve enerji ile karar verdim ki; 3 hafta boyunca bilgisayar, cep telefonu vs hiçbir elektronik cihazla yakın takibim olmadı. Ama sonrasında yine zorunlu olarak çalışma durumum ortaya çıktı. Ankara'da bir gazetenin network - server vs işlerine bakıyorum. Bi nevi küçük bir verimerkezi kuruyorum Öğleye kadar iş, öğleden sonra dershane şeklinde devam ediyorum ![]() İnş. hayırlısıyla İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümünü tutturursam bütün hayallerimi gerçekleştirmiş olacağım ![]()
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| yazılım mühendisliğini bir tarafa bırak en iyi öğretmen olmak yazın 3 ay tatil. hele köy öğretmeni olursan deme keyfine ![]() internetide çekersin evine hem öğretmen hemde yazılım şeylihi/mühendisliği yaparsın bence. bakma şimdiki öğretmenlerin caz yaptıklarına, onlardaki huzursuzluk bence rahatlıktan. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |