| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Peki GameCp'yi Kurarken bu hata neden kaynaklanıyor... Kafayı yemeye başladım |
|
| ||||
| ||||
|
bashscript i editleyerek which ile ilgili bölümleri install.sh dan sil dene istersen önce bi yedek al ama
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
| Quote:
dediğinizi yaptım install.sh ı editledim ve if / fi arasındaki kontrolleri sildim ve bu seferde Checking required components The user is root: [ Ok ] The 'ssh' package: [ Failed ] An error has occurred! Error: The 'ssh' program/package is not installed Typical Fix/Command: yum install sshd (FC/RH) hatasını aldım Localde Centos Kurup denediğimde bir sorun cıkmadan yüklemisti... Sizce install.sh dosyasında mı bir şey var çözemedim gitti |
|
| ||||
| ||||
|
Bence script de bir sorun olabilir sshd yüklü olmasa ssh nasıl çalışacak 8)
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
Haklısınız osman bey peki install.sh ı editlerken bir kaç şey gözüme carptı mesela Componentler yüklümü diye klasörleri kontrol ediyordu... acaba bendeki klasörler farklı oldugu için böyle bir hata meydana gelmiş olabilir mi ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Evet belkide... Bu bashscript in hangi işletim sistemi versiyonlarında çalıştıgını kontrol etmelisin.
|
| |||
| |||
| Linux/install GameCP - GameCPWiki burda acıklayıcı bı sekılde acıklamıslar nasıl kurulacagını ama bunu sanırım test amaclı kuracaksınız cunku lisanslı... benim bildiğim bir kişide var bunu sunan bi kaç kişide yasal olmayan yolardan kullanıyor ama nasıl yaptılar onu bılmıyorum lisanlı ve 31 gunluk sınır var bu sınır nasıl doluyor 31 gun bitince kullanmayamı ızın vermıyor yoksa baska bıseymı onu cozeemedım...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |