| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Şimdilik son sürüm 2.3.3 Yeni kuracaklar için www.ipsconfig.org adresinden yeni paketi kurmanız önerilir. Kurulum Mutlaka eksiktir ilk önce bunu yükleyelim Kod: apt-get install libxml2-dev Kod: wget http://prdownloads.sourceforge.net/ispconfig/ISPConfig-2.3.3-dev.tar.gz?download Kod: tar xvfz ISPConfig*.tar.gz Kod: mv install_ispconfig fesihabi Kod: cd fesihabi Kod: ./setup Türkçe Dil dosyası varmı yokmu bakmadım bir ara bakarım Tr dil dosyası bulursam buraya eklerim. Benden önce bulursanız bir zahmet siz ekleyi verin. Forumda debian ve ubuntu için mod_security kurulumu var onuda kurarsınız Kurulumdan bir kaç resim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ domain bayiliği Konu Fesih BICER tarafından (08.11.07 Saat 08:12 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| teşekkürler ftp bolumde kalıyo cıkıyoo işlemden |
| ||||
| @skyhan öyle pat diye kurulumdan çıkmaz mutlaka bir hata vermesi lazım belliki bir paket eksik sunucunda, verdiği hatayı yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
__________________ domain bayiliği |
| |||
| valla natrodan adldım bi bakayım hatayı ne imiş yazayım sana |
| |||
| Checking if an FTP server is installed... ERROR: Your system configuration is not compatible with ISPConfig! The installation routine stops here! ahada hata bu yardımcı olurmusun |
| ||||
| Proftpd elle kur. tekrar instale başla bakalım Kod: apt-get install proftpd ProFTPD Kurulumu
__________________ domain bayiliği |
| |||
| apt-get install libxml2-dev gerçi bunu yuklemiyo yok bole komut diyo |
| |||
| valla acıkcası vps de hiçbir sey kurulu değil o yzuden yuklemiyo sadece 3 işletim sistemim var panelden kuruyorum yeniden sanırım gerekli seyler yok artık ne gerekiyosa fazla bilgim olmadıgı için |
| |||
| işi çözdum sanırım .şimdi kurulum yaarken bri yerde kaldımı bakıyorum mesela flex yok hemen apt-get install flex yapıyorum yani eksik olan paketi yazıyorum kuruyo sonra tekrardan kurulum yapıorum eksik bir paket oldugunda duruyo bu sekilde bakalım nereye kadar yapacam bitince yazarım gene ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |