| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| eklenti sorunu
merhaba arkadaslar ben DirectAdmin a geçtim ama bi sorun tuttu peşimi bırakmıyor forum a saşlam eklenen eklentiler bozuk olarak iniyor ve dosya indirdiğimizde terzden iniyor bazı arkadaslar bu sorunun aphc2 den olduğunu söylediler isminide yalnış yazmış olabilir bana yardım edermisiniz dosyayı açarken aşağıdaki resmindeki gibi çıkıyor |
|
| |||
| |||
|
başka yerden dosya indirdiğimde bu sekilde çıkıyor benim sitedende indirildiğinde bu sekilde çıkıyor |
|
| ||||
| ||||
|
hiç birşey anlamadım ![]() (saşlam, terzden bunlar hangi dile göre?) |
|
| |||
| |||
|
nasıl olduğunu yazsaydında başkasıda olursa böyle sorunu çözebilseydi güzel olmazmıydı ?
|
|
| |||
| |||
| Katılıyorum size örneğin bende aynı sorun için geldim sorun çözülmüş ama burda belirtilmemiş..Mervan arkadaşımız çözümü bizede anlatırsa faydalanabiliriz saygılarımla
|
|
| |||
| |||
|
Sanırım Alınan Backup tar.gz dosyasının downloadından kaynaklı arkadaşın yaşadıgı problem.Aldıgınız Backup dosyasını bağlantınızdan kaynaklı bir problem yüzünden tam olarak down edememiş demekki tar.gz dosyasını açtıgında öyle bir hata vermiş.Tar.gz dosyasını tekrar yenileyerek tekrar down etmeniz gerekiyor aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için tabi. Herkese iyi forumlar. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hocam dediğinz işlemi bırkac kez yaptım.Üstelik sorun alınan dosyaların ta.gz ve ya tar olarak sıkıştırılıp taşınmasındaki hatadan kaynaklanmış olsa yeni dosya eklenip indirilirkende aynı sorun yaşanıyorr.Özellikle rar ve zip dosyaları eskılerde yeni eklenenlerde aynı hatayı veriyor.Birde şuna şahit oldum aynı dosyalar firefoxta sorunsuz Ben 3 gundur bu işin içinden çıkamıyorum...Zip & rar files prob. Ie browser - DirectAdmin Forums bu linkte çözümle ilgili bişler söylenmiş ama ingiizcem yeterli değil malesef...Çevirebilen arakadaş olursa sevinirim... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |