| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| merhaba arkadaşlar linux sunucum var bazı oyunlar için java yüklemem gerek yardımcı olurmusunuz nasıl yapabilirim |
| |||
| onu bilmiyorum sadece linuz olduğunu biliyorum bana nasıl öğreneceğimi sölerseniz bakarım bide su oyun için istiyorum belki bilginiz vardır Okey |
| |||
| centos5 var yum da var |
| ||||
| yum install java
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Kontrol paneli DA mı, yoksa hatayla mı açtınız buraya
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Konu dişi Sinan hocam seni bi günde forumda online görsem şaşircam hep gizli takiliyon. ![]() Konu dişi |
| |||
| kontrolpanelim da ama halen olayı çözemedim çözemedim |
| |||
| Hayallerinizi kırmak istemem ama bu oyunu çalıştırabileni daha görmedim Yanılmıyorsam oyun tamamlanmadan sürülmüş piyasaya. Eksiklikler olduğu için de malesef çalışmıyor.. Birkaç zaman önce ben de merak salmıştım, arkadaşın bir projesi için ama nafile.. Boşuna uğraşmayın derim..
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |