| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| DirectAdmin Hatası
Merhaba... Arkadaşlar yeni bir sunucuma directadmin kurmaya çalışıyorum ama hata alıyorum,Herzaman kurduğum gibi kuruyorum hep sonlara yaklaştığında hata variyor.. Cantos 5.4 64 Bit kuruyorum başka sunucularada kurudm hiçbiri hata vermedi bu kaçtır kuruyorum ama olmuyor anlayamadım... Biostan mod 32 bit gorunuyordu dedim orda 32 bit gorunuyor 64 bit kuruyrum ondandır 64 bit yaptım bir hızlanma oldu sadece ama yine aynı,DirectAdmin için gerekli butun bileşenleri yukledim bırcok sunucuya kurdum,Kurulum sonunda directadmin kullanıcı adı ve şifresi veren kısım zaten gelmiyor, ************************************* * * * All parts have been installed * * * ************************************* Type: /sbin/service httpd restart ./directadmin: error while loading shared libraries: libmysqlclient.so.15: cannot open shared object file: No such file or directory ./directadmin: error while loading shared libraries: libmysqlclient.so.15: cannot open shared object file: No such file or directory System Security Tips: DirectAdmin Knowledge Base directadmin ilk defa karşılaşıyorum,bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler... Sunucu işlemci :intel i7 12gb ddr3 ram 1tb hdd apache yuklenmiyor ve directadmin de ole mesela directadmine restart yaptığımda Starting DirectAdmin: /usr/local/directadmin/directadmin: error while loading shared libraries: libmysqlclient.so.15: cannot open shared object file: No such file or directory Hatası alıyorum.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |