| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Sponsor oluyorum. Elimde boş reseller var. 22 mayısta bitecek. İsteyene cpanelli linux hosting açabilirim 2 aylık. PM'den domaini atarsanız hesabınızı açarım. Bilgileriniz pm ile gönderilecektir. Ayrıca istediğiniz alanı ve trafiği yazın. ( abartmamak koşulu ile )TR lokasyondur. Konu PowerfuL tarafından (20.03.08 Saat 06:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Buradaki insanların çoğunun hatta %99 unun serverı var diye düşünüyorum.... ![]() Düşünceniz için teşekkür ederiz...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| ||||
| beleşse server merver farketmez ![]() |
| ||||
| Zuhahaha sinan sende haklısın... ![]()
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| |||
| Benim de serverim var. Senelik ödediğim resellerden hesap dağıtıyorum, kötü mü yapıyorum ![]() |
| ||||
| Hayır arkadaşım düşüncen gayet sıcak. Ben sadece bi görüş sundum burada genelde server sahipleri takılıyor diye. Ama umarım ihtiyacı olan çıkar ve verirsin... Teşekkürler düşüncen için...
| ||||
| r10 da daha çok alıcısı çıkar düşüncesindeyim.
__________________ WHMCS Destek |
| |||
| Bir de dikkat edin, hosting sizin üzerinize ise; bazı kullanıcılar suistimal edebilir, sunucuyu hacklemeye çalışabilir, illegal içerik yayınlayabilir. Kabak sizin başınızda patlamasın..
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |