| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Koskoca şirketsin, ara muhasebecini, avukatını öğren bizide bilgilendir abi ![]()
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| Oh iyi olmuş bizim bakkala benzetmişler olayı ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Sinan 1 kilo şeker nekadar sizde ![]() ama kdv dahil fiyatını söyle yoksa maliyecileri yollarım ![]() |
| |||
| kdv dahil derse adam (fatura ister) e sirket olmuyanlar nasil fatura kesicek ki bkz: sinan maliyeyi de aradim zaten ev adresinide biliyorum yarin oburgun alirlar evinden...
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
| ||||
| Alıntı:
Duydunuzmu Sinan taşınıyormuş maliyeciler yerini tespit etmiş ee sen devlete vergi ödemezsen öyle olur![]() |
| |||
| eheüheühe der gülerim bu habere. 12 yaşındaki çocuk Reseller kiralayıp uyduruktan bir Sanal Host Şirketi (!) kuruyor. Whois bilgilerine KnigtOnline oyunundaki rumuzunu yazıyor. Adres olarak oynadığı sunucunun ismini yazıyor. Telefon numarası genelde +000000000 oluyor. Nereden bulupta o 12 yaşındaki Hostçu arkadaşa ceza kesecekler?
__________________ halid-can! |
| ||||
| @Ni-Osman, Galiba böyle bişey yok baksana Nixcon teknik destek fiyatlarının altında ne yazmış ![]() Nixcon Networks Inc.
__________________ Herkez gibi AWBS'ye merak saldım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |