| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Evet dedikoduymuş darkwinter.
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
| ||||
| evet co-location ama türkiyede kimi aradıysam bu akşam co-loation için fahiş fiyatlar çektiler. bende sinan hocamdan sunucu almaya karar verdim. |
| ||||
| Osman hocayla iletişime geçseydin yardımcı olurdu aslında Co-Location'u olup ilgilenemeyenlere yardımcı oluyordu. |
| ||||
| iyide Osman iyidir hoşturda ben nereyi aradıysam 1 mbit 85 usd dediler (en düşük fiyatı çeken bu, osmanı aramadım valla osmanı arayacaktım sinan imdadıma yetişti sağolsun). 10 mbit alırsan 800 bilmem ne ebesinin neyi eder zaten 800 usd ye ben makinayı topladım holding olsam ayda 800 usd bağlantı ücreti verememki. Osman hocam nasıl yardımcı olacakki zaten cpanel lisansı 40 usd elektirik suyu cigarasi var hiç istemese oda bir 500 ytl ister herhalde. |
| ||||
| Alıntı:
Cigara ve alkolü bıraktırırsak biraz daha kardayız desene...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
| |||
| Alıntı:
![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| Alıntı:
Tahminim aynı ücrete ya da 20 - 30 YTL farkla hizmete devam edilir. Bence işleri bittikten sonra siz sorun. ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Bir ince ipe bağlıdır böyle işler. Osmanı çok etkileyeceği kesin.Eskisindan daha kaliteli ve daha ucuz olsa bile sadece değişim dahi eksi yönde bir etki bırakacaktır. Toparlanması uzun sürebilir.Bu süreçte kolaylıklar dileyelim osmana.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |