| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Evet aynen dediğin gibi, şu andada sunuculara erişim yok büyük ihtimalle taşımayı başlattılar Allah yardımcıları olsun yarım saat filan dedi dün Osman bey ama sanmıyorum biraz daha fazla uğraşırlar gibime geliyor. Mars görevlileride yardım ediyordur gerçi ![]()
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| ||||
| valla ben işimi ayarladım sağolsun sinan yardımcı oldu. Yarın gidip nixcondan makinamı alacam. artık evde bol bol oyun yüklerim ona. zaten benim masa üstü baya yaşlanmıştı artık ![]() |
| ||||
| Sağol darwinter, daha önce hiç çalışmadım oarayla ama çok kaliteli olduğunu söylüyorlar. Hele sinanlada biraz yol alaım hayırlısı ilerde sinan beni kovarsa softlayerde deneriz. |
| |||
| sinan abi nereyi kullanıyo?
__________________ halid-can! |
| |||
|
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Sinan "Rapidswitch" ile çalışıyormuş ![]()
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| ||||
| Ben hayatımda böyle rezillik görmedim hayatımda bukadar yorulmadım okadar sunucuyu nasıl kamyona yükledik nasıl mars dc ye getirdik ve nasıl indirdik.. herşeyden önemlisi nasıl ip verdik nasıl temizledik (çünkü toz 1 parmaktı) valla rekor kırdık yine ama bitirdik.. |
| |||
| Alıntı:
![]() Çok sevindim halledebildiğinize..
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Yanlış duymuşsun, her zaman büyüklerle çalışıyorum elbet bir gün sanada sunucu satacağım kaçışın yokkkkkkkk niiiiihohahaha ![]() kötü cadı gülüşü gibi oldu ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |