| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Alıntı:
![]()
__________________ halid-can! |
| |||
![]() Süper Osman ![]() ![]() ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Hayatımda hiç bukadar ayakta durmamıştım datacenter olsa demekki bizde zayıflayacagım |
| ||||
| Sitenizde ödemeler kredi kartıyla online yapılıyor fakat, hesaplar ödemelere bakılabilirse yapılıyor.Daha öncede dediğim gibi sizinle çalışmak istediğimi söylemiştim.Fakat yaklaşık 1 saat olmasına karşın online ödeme yapmama rağmen hiçbir ödeme bildiririmine dair birşey tarafınızdan gelmedi bakalım hizmetiniz ne kadar güzel.Birde sizinle bir kaç sitemizi çalıştıralım...Beklemedeyim hala ![]()
__________________ MyBBHost.Net - MyBB Hosting 7/24 Ticket Support %100 MyBB compatible hosting solution. Konu Tickhi tarafından (16.05.08 Saat 09:20 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| tanri geride kalanlara sabir versin eheheh demek ki neymis? CISO'dan sonra birde datacenterda temizlikci var mi yok mu ona dikkat etmemiz gerekiyormus ![]()
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
| ||||
| Sonunda denizliye geldim.. Allaha şükür herşey tamam 1 vps makinası dışında.. Gerçekten NX den çok farklı bir hale geldi network.. Uyuz oldum pingliyorum pingliyorum istek zaman aşımı yok 1000 kere mahşallah tahtaya vurun! |
| ||||
| MRTG leri ayarladım da şuan %50 den daha az hat kullanıyoruz.. Bu nasıl oldu bende anlamadım ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |