| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Onur, eminmisin? Bismillah bana bişeyler oluyor ![]() ![]()
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| |||
| Ben demiştim demek beni üzüyor ama; Ben demiştim.. Herkese geçmiş olsun..
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Eminim..Hatta Google'da "nixcon kapanıyor" şeklinde ararsan çıkacaktır muhtemelen. Emin olmak için Nixcon ile konuştum ve Pazartesi gün öğleden sonra fiber kablolarını keseceklerini söylediler.Nixcon müşterilerinin çogu yarın sunucularını taşımak için İstanbul'a gidiyor ![]() |
| ||||
| Osman beyle görüştüm. (Sunucuyu Netİnternet den aldık) Siz hiç merak etmeyin biz herşeyi ayarladık dedi kendisi. Benimde güvenim sonsuz, umarım hayırlısı olur. Herşey düşünülmüştür önceden...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) Konu JetTasarim tarafından (09.05.08 Saat 02:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Netinternet'ten aldıysanız sorun yok tabi Direk Nixcon müşterilerinin geç olmadan haberi olması gereken bir konu..Pazartesi gün öğleden sonra hiç bir şekilde makinelere erişim sağlayamayacaklar çünkü.Şu an Nixcon bayileri ve Co-Location müşterilerinin çoğu zaten İstanbul'a doğru yol aldı ![]() |
| ||||
| r10'da okumuştum fırsattan istifade reklam yapmış bazı firmalar ![]() Geel vatttandeaaş nixcondaki sunucunu taşı 99% indirim ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
Aynen vallahi sinan ![]()
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| |||
| Bugün kapatır, yarın farklı bir isimle gene çıkar.. ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |