Hosting ve Network » Duyurular, Haberler, Bilgilendirmeler

Rezil oldum yeni bir reseller yada benzeri lazım

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Duyurular, Haberler, Bilgilendirmeler

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25.05.08, 01:31
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
mekakato is on a distinguished road
Çözüldü: Yeni bir VPS

Teşekkür Ederim... Yazdıklarınız Be yardımlarınız için Ama VPS imizi Aldık... Yukarıda linki verilenlerden bir Tanesinden aldık(Özelden ismini isteyenlere Söyleyebilirim) inşallah hayırlısı olur bu sefer... 1 aylık kiraladık herhangi bir soruna karşı önlem niyetinde oldu yani...

özellikleri
Ram 192mb Ram (Dedicated RAM)
Ram 512mb RAM (Burstable Ram)
Alan 10 GB
Trafik 250 GB
IP 2 adet
Uptime %99.9

Özellikleri Bu bu ram'lerden 2. cisinin anlamını şöyle öğrendik: Sistemde O anda Kullanılmayan Ram Varsa Orantılı olarak En yüksek 512 mb a kadar destek veriyormuş...

Şuan Alan Konusunda ve trafik konusunda sıkıntı çekeceğimizi Sanmıyorum çeksek çeksek Ramdan Çekeriz Onuda arttırırız büyük ihtimal ileride....

Tekrar Tekrar Yardımlarınız için Teşekkür ederim... Bu arada Reseller Yerine VPS almanızı tercih ederim... 10 dolar fazla verin VPS alın Daha tam olarak Bakamadım Ama WHM paneldeki Sol menünün uzunluğunu Görünce Vay canına dedim...

Herkese İyi çalışmalar...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 25.05.08, 19:01
savaskursun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 1
savaskursun is on a distinguished road
savaskursun - MSN üzeri Mesaj gönder
Oncelikle hayirli olsun vps niz... Ama vps de dikkatli olmanizi oneririm cunku bi nevi sunucu yoneteceksiniz olabilecek aksakliklardan daha cok sorunla karsilasirsiniz.. Ama kendisiniz gelistirdikten sonra sorun yok tabiki..Bunu sundan soledim burda sunucusu olan ve yoneten bircok arkadas var bu isi yapan hatta uzun yillar veren yinede karsilarina bircok engel cikiyor ben dahil bu isi yapan herkes bu sorunlarla karsilasiyor..Ornek kendim 1 ayda 2 tane datacenter degistim vede beim gibi yuzlerce insan avrdir belkide bir DC Firmasi kapandi mecbur sunucu degistik yeni yerde 3 gun hatlari yoktu ordanda baska yere tasidik ve iplerde sorunlar yasadim 2 gunde ben sabah tan aksamlara kadar onlarla ugrastim o yuzden ne olacagi belli dahi olmuyor ama insallah sen karsilasmazsin...Paylasimci olmaya calisarak burda yardimlasiyor herkes sende aramiza hosgeldin )Anladigim kadari ile bu iste daha yenisiniz herisin bi baslangici vardir sizede basarilar...

Son Düzenleme: savaskursun; Tarih / Saat: 25.05.08 19:10.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 26.05.08, 01:22
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
mekakato is on a distinguished road
Teşkkür Ederiz...
Evet Çok doğru söylemişsin... Özellikle Bu işte Soruna yer verilmemeli Ama ister istemez Sorunlar olur Örneğin Eski bi hostçumun geçen harddiskleri yanmış arada bi girip bakıyordum bişiler yapıyordum düzenli bir kullanımım ve herhangi bir gerçek sitem Yoktu.. tüm müşterilerine Soruyormuş sizin bir şeyiniz varmıydı diye banada sordu...

Sorunlar olur ama Bunları çözmek çözmek için uğraşmak gerekiyorsa taşımak yeniden yapmak gerek...

Evet tahmin ettiğiniz gibi VPS konusunda ilk tecrübem olucak... aslına bakarsanız ilk kez bir işe atılıyoruz ben ve 3 arkadaşımla daha MYO son sınıf öğrencisiyiz yani 19 yaşındayız ve Kendi kararlarımızla Bir iş yeri açtık vergi levhamız var kısa bir süre sonrada bir dükkan açmayı hedefliyoruz nasıl olursa olsun ya ipin ucundan tutucaksın yada ipi yapıcaksın Bizde bu şekilde başladık Burada Zamanını ayırıpda sorunlarımıza yardımcı olan her arkadaşa Teşekkür ederim.. İnşallah sizin seviyelerinize Geldiğimizde Bizde sizlerin bizlere yaptığı yardımlar gibi Yardımlarda Bulunucaz..
Alt 03.06.08, 16:26
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 2
PowerfuL is on a distinguished road
Alıntı:
designizmir yazmış Mesajı göster
BEN BİR KÖRÜM REKLAM YASAK DEMİŞLER BEN HALA SALAK SALAK REKLAM YAPIYORUM ÖZÜR DİLERİM FORUM KULLANICILARI...
Özrün kabul edilmiştir

Seçenekler
Stil