| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
uploadı da yüksek verseler telekom fiberlerini nasıl satacak dclere yada fiber talep eden kurumlara.32 mbit fiber fiyatı 3000 ytl civarında 32 mb vdsl fiyatı 160 ytl civarı, esasında sanırım vdsl in 4 mbitlik adslden bi farkı olmayacak tek fark download daha hızlı gerçekleşecek. Yani bu hatla dehşet bi download sunucu olur ama sadece sunucuya download için ![]() Bide bildiğim kadarıyla herkeze verilmiyormuş, şirketlere verilecek filan diye bir söylenti var. Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
| vdsl2 herkese veriliyor sanırım
|
|
| ||||
| ||||
|
Tabi burda herkezden kastımız muhtemelen fiber hatlara yakın olan herkezdir. Bu arada sorun sürüyor yurtdışından yurtiçine bağlantı sürünüyor. Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
|
Evet 2 gün den beri sıkıntı vardı şimdi düzeldi sanırım.Yurtdışındayım hiç bi siteye giremedim loadlar bile düştü kimse giremiyor sitelere diye.vdsl2 çıkıcak ama yinede AB ülkelerinin standartlarına hala yetişemedi fiyat/performans olarak.
|
|
| ||||
| ||||
|
Fiyat olarak daha çok kasmamız lazım ama sonuçta bu konuda telekomada hak veryorum, 1990 ların başlarında türkiye internet konusunda çok ön sıralarda bi seviyedeydi. Ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da devlet şirketi performansıyla önemli olabilecek olan bütün konuları önemsizlerin arkasında bıraktığımızdan internetimiz rezalet oldu. Bilenler bilir diyorum 2004 yılında sehirlere komik rakamlarda adsl portları açılırdı koskoca büyükşehirlere 250 300 adsl portu verirlerdi millet adsl alabilmek için başvuru kuyruğuna girerdi, nitekim onuda telekom torpillileri alırdı. aradan 4 sene geçti ne değişti çok şey değişti. Adsl abonesi patladı hernekadar kullanım verimi çok üst düzey olmasada yinede en azından isteyen alabiliyor vdsl diye bi sistemi en azından bi gün bizimde olabilecek pozisyonuna geldik, hatırlarmısınız bilmem eskiden aaa almanyada ev kullanıcılarına şu kadar veriyorlarmış filan derlerdi ne yalan söyleyim hep o hızları hayal ederdim. Yine eskiler bilir, bi aralar telekom dnsleri müthişti, bi siteye girebilmek büyük beceri gerektiriyordu 40 tane dns değiştirmek gerekiyordu. Nitekim yurtdışı çıkışları filanda aynı derece süperdi, kesin hergün çalışma olurdu. Ben talep olduğu sürece hizmetin gelişeceğine inanıyorum fiyat performans bakımından. Aynı zamanda kırsal kesime dijital santrallerin kurulmasıyla abone sayısı artacağı için birim maliyetler dahada düşecektir. Saygılar. |
|
| |||
| |||
|
Sorun düzelmiştir geçmiş olsun |
|
| |||
| |||
| VDSL2 TOPTAN SATIŞ TARİFESİ Erişim Hızı (Kbit) Kota (GB) Bağlantı/Nakil Ücreti (YTL) Aylık Ücret (YTL) 16384/1024 Limitsiz 29 98,04 32768/1024 Limitsiz 29 128,44 telekom sitesinden fiyatlar bunlar ama ne kadar gerçek tartişilır ama 1 temmuz satışa başlancakmıs TÜRK TELEKOM’UN GÜÇLÜ ALTYAPISINDA BÜYÜK YENİLİK : VDSL2 [FONT='Tahoma','Arial']Çağın getirdiği haberleşme imkanlarını güçlü altyapısı ile müşterilerine sunmayı hedefleyen Türk Telekom, internet erişimi hizmetlerine bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyor. [FONT='Tahoma','Arial']Mevcut telefon hatları üzerinden internete daha hızlı erişim imkanı sunan VDSL2 (Very High Speed Digital Subscriber Line2) hizmeti için gereken altyapı hazırlanmıştır. [/font] [FONT='Tahoma','Arial']VDSL2 hizmeti, saniyede 16 megabite kadar download/1 megabite kadar upload ve saniyede 32 megabite kadar download/1 megabite kadar upload imkanı sunan, 2 yeni hız paketi ile 1 Temmuz 2008 tarihi itibariyle, İnternet Servis Sağlayıcılar aracılığıyla son kullanıcıların hizmetine sunulacaktır. [/font] [FONT='Tahoma','Arial']Bu büyük yenilik ile ; [/font] [FONT='Tahoma','Arial']• Türkiye’de DSL teknolojisi ile sunulan internet erişiminin 8 kata kadar arttırılması, [/font] [FONT='Tahoma','Arial']• Avrupa ülkeleri erişim hızlarıyla kıyaslandığında, Türkiye olarak uluslararası standartlarda bir konuma ulaşılması, [/font] [FONT='Tahoma','Arial']• Gelişen teknoloji ile yüksek bant genişliği ihtiyacı duyulan Katma Değerli Hizmetler’e gereken altyapının hazırlanması[/font][/font] [FONT='Tahoma','Arial']sağlanmaktadır. VDSL2 hizmetiyle Türk Telekom, Türkiye’yi Avrupa ve dünyada bu teknolojiyi kullanan ilk ülkelerden biri konumuna taşımanın, haklı gururunu yaşamaktadır. [/font] *|VDSL2 | *|Toptan | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |