| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhabalar bugun siteler çok yavaş açiliyor özellikle almanya sunucular geç baglaniyoruz sorun türk telekomdan kaynaklaniyor bilginize telekom çökmüş ![]() |
| |||
| Telekom çöktüyse bu mesajı nasıl yazdın? telepatiyle mi?
__________________ halid-can! |
| |||
| Türkiye çikislarinda sorun yok almanya çikislarinda sorun var hocam kendi sitem bile açilmiyor ve bazi siteler inş hemen düzeltirler bu aralar türk,telekom sorunlu ![]() |
| |||
| Valal çöktü duyduk fiber kablolar yanmis artik ![]() |
| ||||
| Gemi filan koparmıştır belli olmaz Çökme değilde bir sorun vardı..Almanya'daki sunucuma min. 188 ms ile zor eriştim ![]() |
| |||
| bakım warmış vs vs cart curt... dediler aradım..sanırsam vdsl için altyapı çalışması war...umarım bir an önce biter..yoksa TürkTelekoma kafam temas edecek... |
| ||||
| bu vdsl ve görüntülü tv nevalesi hatları çok berbat hale getirecek gibime geliyor ya allah sonumuzu hayır etsin. Saygılar. |
| |||
| Alıntı:
ilk etapda çıkacak hızlar 16 mbit ve 32 mbit dir 16 mbit 90 ytl aylık sınırsız kota 32 mbit 160 ytl aylık sınırsız kota ama bunun tek kötü yani upload hızı 1mbit malesef ama filim vb.. indirenler işin iyi saygılarımla |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |