| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba sizlere yeni sitemiz CentosTR.com - CentOS Türkiye Web Adresi u tanıtmak istiyorum. Sitemiz yaklaşık bir hafta önce kurulmuştur. Şu anda forumdan oluşmaktadır ve portalımız hazırlanmaktadır. Tüm linux severleri sitemize bekliyoruz. Ayrıca yönetici alımı devam etmektedir.
|
|
| ||||
| ||||
|
"Resmi haber portalımız hazrılık aşamasındadır." demişsiniz? CentOS'dan izin aldınız mı bu konuda? Yani resmi dediğinize göre mutlak olarak bir izin alınması gerekiyor kanaatindeyim.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba Konuyu Geç gördüm ... Centosdan resmi izin alınıyor bu konunun bilincindeyiz.. |
|
| ||||
| ||||
|
Henüz izin almadınız yani? İzin almadan mı yazıyorsunuz?
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
| izin alıncak şu anda birşey yok , gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz |
|
| ||||
| ||||
|
Resmi Web Sitesi demek resmi izin almanızı gerektirir. Daha fazla mesaj yazmayacağım.
|
| |||
| |||
|
Forumu inceledim ama benim bildiğim resmi forumlarda sadece resmiyetlik aldığınız firma marka ve yazılım , sistem hakkında destek ve yardımlaşma olur sizinki ise derler ya her telden diye o şekil bi forum olmuş. Centos'un kendi forumunda daha iyi destek var şuanlık gereksiz bi forum gibi geldi bana... Not : Şahsi düşüncem.
__________________ Bende artık Mars'lıyım ![]() |
|
| |||
| |||
|
Oldukça güzel bir forum olmuş.kayit oldum az önce.başarilarinizin devamını dilerim ancak Sizden ricam Alinti yapacağiniz Yerlere Üye Olduktan sonra Linkleri Copyleyin )http://forum.centostr.com/linuxda-gu...leri-t341.html Bu sayfayi uygulamak İçin Açtim Siteyi.Fakat Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? sayfasına gidiniz ve kernelin en son stable versiyonunu /tmp dizinine indiriniz. böyle şeyler görüyorum hep )
Last edited by Crime; 10.08.08 at 00:06. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
bence çok yıkıcı eleştri yapmışsınız , bence güzel bir çalışma herşeyin başlangıcında eksiği olabilir , umarım başarılı olursun. UNUTMAYIN, Profesyonel Doğulmaz, Profesyonel Olunur
__________________ |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |