| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Başarılar.
|
|
| |||
| |||
|
walla cıksın ilk alacaklardan biri benim nukeci oldugum için joomla cok uyuz geliyodu bana işalah yarcımcı olur |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
Tebrikler yazar bi tanıdığım oldu sonunda
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkürler Sinan. Hasanda birşeyler söyler şimdiden teşekkür edeyim veri tabanını kastırmıyayım |
|
| ||||
| ||||
|
bende varlığımla katkı sağladım |
|
| ||||
| ||||
|
yanında hediye bisiklet araba kamyon vermiyor musunuz ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| tekerlek niyetine cd veriyoruz 2. 3. baskılarda da direksiyon falan derken 400. baskıda araba tamam olur
|
|
| ||||
| ||||
|
Hocam, Samsun da kitapçılara düşsün hemen alacağım.Elinize sağlık, ne zamandır bekliyorduk kitabı. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() netbilsis.com | kitapyum.com ve diğer kitap sitelerinde de olacak... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |