| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
samsun'a düşmez çok beklersin düşecek diye köye neden gitsin böyle değerli bi kitap
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Sipariş verim dedim, siteden satın al linki çalışmıyor.Düzeltsinler alayım. |
|
| ||||
| ||||
|
Pusula'nın kendi sitesi de bitmedi daha ama olsun idare eder sizi satın alma noktasında yakında bir duyuru daha yaparım.
|
|
| |||
| |||
|
__________________ halid-can! |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
whmdestek lafı geçmediyse o kitapta yaktım sizi.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
onu yazacağım bash kitabına(inş.) saklıyorum ![]() Sitende cms yok ben ne edeyim
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
"Kitap nasıl yazılır ?" adlı kitap çok yakında tüm linux marketlerde. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |