| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Bayramınız Mübarek Olsun
Bayramınız mubarek olsun cemaat. bu şekerlerde bende size. Saat gecenin 3.30'u bende yatayım artık. 2 saat sonra yine kalkacaz ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
yapma be abi sabah sabah heyecanlı heyecanlı bi konu açayım dedim benden önce açmışsın ![]() Cümleten bayramınız mübarek olsun arkadaşlar....
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Tüm islam aleminin bayrami mübarek olsun
|
|
| ||||
| ||||
|
hepinizin mübarek olsun Webmaster aleminin kurban bayramını kutlarım sinan bu sene kaç kiloluk dedicated kesiyoruz ? |
|
| ||||
| ||||
|
auehuehe aff naber
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
ii Sinanjım seni gördüm bende geldim buraya |
|
| ||||
| ||||
|
welkam welkam
|
| ||||
| ||||
|
diğer arkadaşlar heralde dedicatedi kestiler host ve reseller halinde dağıtıyorlar biz daha kesemedik |
|
| |||
| |||
|
bilmukabele...
__________________ halid-can! |
|
| ||||
| ||||
|
bayramınız mübarek olsun.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |