| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Özellikle Reseller alan müşteriler için çok faydalı olucaktır. Böylelikle bize sorulan sorularda bir nebze azalmış olur inşallah |
|
| |||
| |||
|
isteyenlere WHM yi ücret karşılgından türkçeye çevirebilirimve temayıda istediğiniz bir renge değiştirbilirim.otomotik güncellemelerde dil değişmez ama CPanel yeniden yüklendiğinden değişiyor.Birde Türkçe oldumu artık hep türkçe kullanılıyor.Yani ingilizceden türkçeye yada türkçeden ingilizceye geçiş yok ancak 2 tema yaparak ingilizce isteyenler, ingilizce temayı kullanır. birde fantastico türkçe dil dosyası mevcuttur... Son Düzenleme: IndexBilisim; Tarih / Saat: 27.07.07 18:29. |
|
| ||||
| ||||
|
Doğru WHM TR olabiliyor şu an bile ama, tavsiye kimseye etmiyorum dikkat edin.. Sıkıntı yaşarsınız daha önce denemiştim.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
WHM12 ile bu özellik zaten piyasaya çıkacaktır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| daha önce yaptım sisteme herhangi bir zararı olmadı hatta bir çok kişi kullandı.ben ssh üzerinden dosyaları türkçeleştiriyorum.öyle sisteme zarar verecek bişey değil.tabi her görüşünüzü vermekte özgürsünüz.
__________________ www.indexbilisim.net |
|
| ||||
| ||||
| çok iyi olur bu proje reseller kullananlar için ve benim için... |
|
| ||||
| ||||
|
ben ingilizce öneriyorum.bu konularda kendini geliştirmek isteyen birisi türkçe panelden sonra eng panele geçince çok zorlanacaktır.benim önerim eng |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
bu tür teknik konularda malesef mevcut dili kullanmak en sağlıklısıdır. teknik terimlerin çevirisi yetersiz kalacaktır. tabiki türkçemiz için uğraş veriyoruz lakin türkçe kontrol panellerine alışamadığımı da itiraf etmeliyim. spam mail i tehlikeli mail olarak çeviren zihniyet olduğu sürece böyle olacaktır
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Whm tr birçok kişi için iyi olabilir ama ingilizce kullanmayı tercih ederim artık ingilizce her alanda lazım ama ingilizce konusunda yardım etmek isterim olursa böyle birşey |
|
| |||
| |||
| x dediği gibi terimlerin anlamı tam türkçeye çevrilemese de türkçe sürümün birçok kişiye(başta ben) fayda sağlayacağına eminim..Artık makaleler de türkçe terimler kullanılarak yazılacak herhalde?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |