| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Sinan abi vallahi süpersin ya . Biraz önce WHMSonic aldım anında kurulumu yaptı . Birkez daha tavsiye ediyorum ![]() |
| |||
| Alıntı:
![]() Bu arada lisanslar gerçekten uygun fiyatlarda ![]() |
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
| ||||
| oooo welcome Osman hocam ![]() Satmayın tabii ya ben sunucu satıyomuyum ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Alıntı:
smileyleri de sevdim ![]() |
| |||
| Merhaba,Sinan bey msnden görüştük rvskin ve fantastico alıcaktım.Burdaki fiyatların geçersiz olduğunu sölediniz Fantastico VPS Sunucusu Lisansı + rvSkin VPS Sunucusu Lisansı en son ne olur acaba 18 ytl dedidiniz indirim yapamazmısınız ? |
| |||
| Bende rvskin+fantastico almak istiyorum vps icin. Buradaki verilen rakamlara gore 5+5 YTL/AY 'dan 10 YTL ediyor, ikisi birlikte oldugu icin %30 indirim oluyor 7YTL/Ay oluyor fiyat ama yukarda arkadas fiyatlar gecersiz 18 YTL demis hangi fiyat dogru? Senin yazdigin mi musterinin yazdigimi?
__________________ Maybe, Maybe Not.... |
| ||||
| msn'e ekledim hem tanışmış oluruz hemde ihtiyacınız varsa gideririz hocam sanırım eskilerden arkadaşız ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |