| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Ekledim bende tanisikligimiz var eskilerden dogrudur. Sizden hosting almistim.
__________________ Maybe, Maybe Not.... |
| |||
| Merhaba sinan hocam msn cevap alamadim engelediniz çogu zaman önemi yok aliştik hocam whm sonic lisansi bugun alicam sizden 5 ytl konuşmuştuk kurulur bugun olursa sevinirim. |
| |||
| lisans ücreti bi kere mahsus ödenmiyormu yada size 1 yıl boyuncamı ödenecek bu tutar |
| |||
| Tabiki de o fiyatlar AYLIK. |
| ||||
| Lisans satışları belirsiz bir süreliğine durdurulmuştur. Teşekkür ederim.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| ya bak üye olayım mı diye düşünürken bu konu için üye oldum da.durdurmuşsun farketmez artıkta.jaguarpc.com 7 dolara satıyor??bu kadar iddaalı olman nedendi anlamadım?TR de mi en iyi fiyattı? |
| ||||
| VPS'i JaguarPC'den alırsanız 7 dolara satar... VPS'i benden alırsanız ÜCRETSİZ veririm. Bak hala iddalı ![]() Burada satışa sunduğumuz lisanslar external lisanstır, o yüzden fark var arada.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| hımm.biz resellerlık yapıyoruz da biraz eski teknoloji kullandığımız yer memnun değiliz araştırıyorum.VPS almaya niyetimiz var.site adresi verir misin o zaman bakmamız için özelliklerine ve kapasitelerine? yani senin bu fiyatların herhangi bi yerden vps alsakta senden ayrıyetten panel alabiliriz fiyatı mı oluyor? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |