| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| cPanel lisansı aldım, kurulumu ve ayarları yaptı sağolsun.. hayırlı olsun tavsiye ederim sudan ucuz ![]() bir de rvskin fantastico whmsonic alsak aylık 20 ytl ![]() düzenleme : gece mece demedi kurdu maşallahı var ![]()
__________________ Macromedia Flash * kullanabilen kişi ya da kişiler ile dostluk babında muhabbet etmek isterim , özel mesaj atana süpriz hediye.. ![]() Konu misc tarafından (02.01.08 Saat 03:34 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: zaman: |
| |||
| WhmSonic Siparisi verdik Gercekten Süper fiyatlar Kaliteli Hizmet . |
| ||||
| Sinan abi 10 Ocak'ta Netinternet saydığın lisansların yasal satış haklarına sahip olacakmış. Sana rakip çıktı. |
| ||||
| cPanel external lisansı sağlayabilmek için minimum 6 aylık NOC partner ve ayda yaklaşık 5000 usd ödeme yapman gerekiyor. Sanmıyorum bu kriterleri daha Türkiye'de bir firmanın gerçekleştirebildiğini.. Saygılar.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Alıntı:
![]() |
| |||
| Ben DirectAdmin lisansı aldım tavsiye ederim ![]() [kd]Abi yeni msn ini ekledim bakabilirmisin.[/kd] |
| |||
| kardeş bu lisanslar ne lisansı anlamadım inanın linux içinmi gecerli neden bunlar için para ödeyeyim hem ne işe yarıyorlar ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |