| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Personel İlanı Webabi Ortaköy ofisinde çalışmak üzere.... Centos linux ve cpanel bilgisine hakim,,, Kendini geliştirmeye adamış,,, Tercihen daha öncen daha önce hosting işi yapmış ve Awbs kullanmış ,,,,Ingilizce bilen... Refrerans verebilecek.... Istanbul, Beşiktaş civarında oturan elemanlara ihtiyac vardır...... Uzak semtler değerlendilmeye alınmayacaktır... Lütfen müracatta bulunmaynız. Alttaki linkten müracatta bulunabilirsiniz..... http://webabi.com/personel/personel.php Saygılarımızla Webabi |
| ||||
Fesih hocam gözlerim yaşardı
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Nerde maas bilgisi? ![]()
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
| |||
| Maaş yok ki öyle karın tokluğuna.. Simit - çay .. Gene de Allah' a şükür.. ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Nasıl yani, yoksa sen mi girdin işe darkwinter ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Hocam ben başvurdum beni istemediler.. Gidip gelmesi zor olurmuş.. ![]() ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Alıntı:
Zannedersem firma adina cevap vermedin, simit-cay guzel espri. Calismalarinizda basarilar dilerim.
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |