| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Merhaba, Varolan ekibimi güçlendirmek adına yeni web programcıları arıyorum. PHP, ASP.net, Java, JavaServlet dillerinin birine veya hepsine hakim, mysql/mssql veritabanlarını iyi derecede bilen, photoshop bilgisi güçlü, daha önce takım çalışması yapmış bilgili ve ilgili kişiler, lütfen ilanı sonuna dek okuyun. Aranılan özellikler; * İşi zamanında sorunsuz ve mazeretsiz teslim edecek kişiler, * Ekip çalışmasına yatkın, ekipteki yerini bilecek, * İş zamanı iş, eğlence zamanı eğlenceye ayak uydurabilecek, * Yaptığı işi teslim etmeden önce her yerini, her şekilde kontrol edebilecek, * Kendisine verilecek proje detaylarını içeren dökümana sadık gidebilecek, * Belirli aralıklarla yaptığı işi kontrol edebileceğimiz, * SQL-Inj. ve diğer bilinen yazılım taraflı açıklarla arası iyi olan ve tüm bunların kontrolünü yapabilecek, * Kısıtlı zamanda güzel işler çıkarabilecek, * Tercihen Ege Bölgesi'nde (çokta önemli değil) takım arkadaşları arıyorum.. Gerekenler; * Daha önce yaptığınız çalışmalardan en az 5 adet referans. * Kullandığı dilde en az 3 senelik tecrübe. * Uygun fiyata temiz iş çıkarabilecek. * Yaptığı yazılıma daha sonra en az 3 ay ücretsiz kod desteği sağlayabilecek. * İşimiz önemli olduğundan dolayı başka herhangi bir işle meşgul olmaması gerekmektedir. (Hosting vb.) Ek olarak bildirmek istediğim; yaptığımız iş için en önemli kriterlerin arasında temiz, güvenli ve zamanıda teslim edilen işler gelmektedir. Eğer bir proje 3 gün sürecekse siz bizden 5 gün isteyebilirsiniz sorun değil. Ancak 3 gün süresi müşteriye söylendikten sonra 1 saat bile geçmesi büyük bir sorun olacaktır. Eğer tüm bunlar size uyuyorsa, sabit maaşlı veya proje başına ücretlendirme şeklinde çalışabiliriz. Görüşmelere açığım. Son olarak, arkadaşlar bugüne dek Türk olduktan sonra babamla bile çalıştıysam hiçbir işi zamanında teslim edemedi. Bu konuda oldukça hassasım eğer uymuyorsa yorulup cevap yazmayın. Zamanında teslim edilmeyen işler için "proje 100% tamamlansa bile" ödeme yapmıyorum. Daha önce Hindistan ve Çin'den elemanlarla oluşturduğumuz ekipte bu problemi yaşamıyorduk. Ancak Çinlilerin malesef scriptleri bile çin malı olduğu için kendileriyle devam edemedik. İyi forumlar!
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Merhabalar, Çalışmalarımızın kuralları sabit sinan. Kısaca senin sıralamana göre özet geçmek istiyorum; - İş/işler zamanında teslim edilebilmesi için ilk olarak aklımızda ve kağıt üzerinde web sitesini canlandırıp çok kısa bir sürede belirli süre veriririz. Bu süre mutlaka aklımızdaki süreden 1-2 gün sonradır, extra sürenin nedeni iste gerekli kontrolleri ve denemeleri yapabilme süresidir. - Zaten ekip olarak çalışıyoruz, ekipteki arkadaşlarımıza ve işverenlere herzaman hoşgörü ve saygı göstermekteyiz. - İş zamanı, eğlence zamanı derken, biz zaten yapılan işin süresini belirttiğimizde hepsini planlamış olup, çalışma zamanımıza göre ayarlıyoruz. Bir web sitesi için genelde hep 7 gün veririz. (Pazar günleri atlanır) Tabiki bu işin zorluğuna ve ayrıntısına göre değişir. - Yaptığımız işi teslim etmeden önce; yapılanları kontrol eder, çalışmaları gözden geçirir ve mümkünse müşteriye önizleme sunarız. - Müşteri isteği dışında herhangi bir şekilde aklımızın estiği gibi çalışma yapmamaktayız. - Yukarıdaki mesajımdada belirttiğim gibi iş bitiminden önce, hatta iş bittikten sonra önce müşteri onayı alınır. Müşteri şurası olmamış, burada eksik var, şuraya şunu ekleyelim gibi isteklerde bulunursa iş devam eder. Site onaylanırsa yayına girer. - SQL-Inj. ve diğer bilinen yazılım taraflı açıkları tasarım ekibimiz kontrol etmiyor. Bu tür güvenlik işleriyle ayriyetten ilgilenen maaş ile çalışan arkadaşlarımız mevcut. - Zaman konusundan bahsetmiştim zaten, geri kalanını bize bırakın ![]() - Bildiğin gibi MUĞLA/Fethiye de ikamet ediyoruz. Sana yakınız ayrıca yazın buraya gelecektin sözünü unutmadım ![]() -------------------- Referans konusunda belirteceğim siteler, tarafımızdan yapılmıştır. Flash siteler: Zeki PINAR Php, Asp, Aspx Siteler: Emre AŞAN, Yasin ÇAKALOĞLU Photoshop, Corel Çalışmaları: Şahin ÖZDEN, Emre AŞAN Profesyonel flash sitelerimizden örnek vereyim gözün boyansın diye :.:: Zombie Bar ::. Alesta Yachting and Travel Agency - Fethiye - Turkey ||B-52 Cocktail Bar|| ::. Oğuz Mike Galeli Resmi Web Sitesi .:: Özel olarak görüşürsek diğer referansları sunacağım. - Tecrübemiz 5 yıllık. - Yapılan sitelere sürekli olarak teknik destek sağlamaktayız. - Hosting işleriyle mecburen meşgul oluyoruz, çünkü işimiz gereği hosting hizmetide sağlıyoruz. Ama hepsiyle ilgilenebiliyoruz. Çalışma biçimini özel olarak görüşmek isterim. Şu anda aslında çıkmam gerekiyor kısa kestim son cümleleri... Saygılarımla.
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| ||||
| Selam, Aynı sorun bende de var. Problem değil tarayıcıyla ilgili büyük ihtimal. Ancak 2 madde var anlaşamadığımız, çözebilirsek sevinirim. - Yapılan sitelere sürekli olarak teknik destek sağlamaktayız. - Hosting işleriyle mecburen meşgul oluyoruz, çünkü işimiz gereği hosting hizmetide sağlıyoruz. Ama hepsiyle ilgilenebiliyoruz. sürekli destek ücretsiz olmalı istiyorum. hosting işleri bizim işleri engelleyebilir o yüzden korkuyorum. bunların dışında bağımsız kişiler istiyorum bunun sebebi olarak, referans olarak sadece ben kullanmalıyım işleri. İki ayrı sitede referans verilirse ikimizinde güvenilirliği düşecektir. Son olarakta fiyatlarınızı görüşelim MSN üzerinden cuma günü 2 yeni iş gelecek onları kendi ekibim ve seninkiyle karşılaştıralım fiyat konusunda durumlar nasıl bakalım.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| B-52bar.com İle Yasin ÇAKALOĞLU adlı arkadaşımız ilgilenmektedir. Yarın mesai saatinde kendisini durumdan haberdar edeceğim. Şimdi böyle bir anlaşma yapılacaksa eğer zaten arada sıkı bir arkadaşlık olur ve gerektiğinde hani örnek veriyorum sinan der ki emre bana bir site lazım, ben ondan hiçbir şekilde ücret talep etmeden sitesini de yaparım yani demek istediğim ilk başta anlaşılacak konular anlaşıldıktan sonra gerisi problem değil. Gelelim sinanın aklına takılan sorulara; - Teknik destek, web tasarım yaptığımız sitelere sürekli olarak ücretsiz teknik destek sağlıyoruz. Ama şöyle olur; müşteri derki extaran birkaç sayfa ekletmek istiyorum, şöyle birşeyde eklenebilir mi? gibisinden şeyler der bizde bunlar için ek ücret talep ederiz. Ufak tefek şeyler için müşterilerden para istemeyiz müşteri memnuniyeti kendi aramızda ilk başta uyuması gereken kuraldır zaten. - Hosting işleri için aklında bir soru kalmasın sinan çünkü bu işi yıllardır yapıyoruz ve tasarımıylada ilgileniyoruz, hostinglede ilgileniyoruz. Bu işi tek başıma yapmıyorum zaten belirttiğim gibi. Allah izin verirse yakında limited şirketi olacağız. Yani altından kalkamayacağımız işlere girmiyoruz bir sıkıntı yaşanmaz merak etme. - Referans konusunda tabiki siteye eklemeyiz istersen. Fakat hostu senmi sağlayacaksın bizmi sağlayacağız? Şimdi şöyle birşey olur; örneğin sen bana dedinki şimdi referans göster. Bende sana gösterdim. İlerde birisi sorar güzel yaptığınız siteler neler var gibisinden, bende açıkcası göstermek isterim ama yazılı olarak tabiki müşterinin görebileceği biryerde belirtmem. Ama şu konudada anlaşalım, tasarım bitene kadar site bizim sunucularımızda host edilir. Çünkü sorun oluyor genelde, yayında dururkende web hosting hizmeti isteğinize göre tarafımızdan sağlanır yani sorun yok. Netinternet ten Osman bey ile yıllık anlaşmalı sunucu alışverişlerimiz var. Fiyat konusundada uçmuyoruz açıkcası, aslında kendimizi eleştireyim şöyle; biz genelde çevremizden, bulunduğumuz yerden gelen esnafların, şirket sahiplerinin veya kişilerin kurumların vs. site isteklerinde fiyatı internetten gelen siparişlere nazaran biraz daha fazla veriyoruz. Neden diye sorarsanız internetten açıkcası kimse güvenipte fazla miktarda para vermez o yüzden hem fiyat konusunda uçmuyoruz, hemde müşteriyi memnun ediyoruz. Birazda referansımız gelişiyor diye mağkul fiyatlara yapıp geçiyoruz açıkcası... Saygılarımla...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| |||
| ben is ile kim ilgileniyor ya da kim yapiyor demedim agabey, sadece boyle bir durum ile karsilastim ve bildireyim dedim. Gene de aciklama icin tesekkur ederim.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
| ||||
| Alıntı:
Estafurullah benim bi bilgim yok demek istedim yukarıdaki isim verdiklerimden birisinin adını verdim o biliyor diye. Rica ederim.Saygılarımla.
| ||||
| Ben varım :p amatör sayılırım ama. Detaylı msn de görüşürüz, ilk önce şu benim sunucuyu halledekte ![]()
__________________ domain bayiliği |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |