| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Ankara Kızılay'da Resmi bir Ajansta Çalışabilecek Web Tasarımcıları & Programcıları Aranıyor!.. Selam Arkadaşlar, Arkadaşımın sahibi olduğu Ajansa Web Tasarımcı & Programcı arıyor... Aranan Özellikler; Takım Çalışmasına Uygun Ajans Mantığını Kavrayıp & Kendi İşi Gibi Benimseyebilecek İşleri Zamanında Bitirmek İçin Olanca Gücüyle Çalışabilecek Adobe Photosop CS Serisini kulanabilen, Adobe Flash CS3 Serisi Action Script 2 veya daha üstü Kodlama bilgisi olan, ASP, ASP.NET, PHP dillerinden en az herhangi birini bilen, HTML, DHTML, JavaScript, Ajax vs. hakim Sağlam Referanslar sunabilecek Müşteri ilişkileri kuvvetli ve portföy oluşturabilecek. vs. vs. Ankara - Kızılay GMK Bulvarında Ofis. Tamamen Resmi bir Şirket ( isim belirtmemi istemedi.) Sigorta + Yemek ve Maaş. ( Maaş ~1250 YTL civarı ) İlgilenen arkadaşlar; halid@halid.org adresine e-Posta atabilir, veyahut 05059276069 numaralı telefona "Teklifinizle İlgileniyorum, Görüşmeye Gelmek İstiyorum. Ad, Soyad ve Telefon Numaram Budur." şeklinde bir mesaj atabilir. Özellikleri kısmen taşımayan arkadaşlar lütfen başvurmayın. Gerçekten bilen ve bildiğini kanıtlayabilecek arkadaşlar arıyoruz. İyi Çalışmalar,
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |