| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| bi işe yaramaz. cidden yaramaz. ama hepimiz kullanalım bizimkilerin taktiği bu ya her türlü lafı atıyorlar ama servisi sonuna kadar sömürüyorlar ![]()
__________________ halid-can! |
| |||
| dusunce guzel, stratejiyide begendim basarili olurlar umarim.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
| |||
| anasayfada örnek bir siteye ait ekran görüntüleri olsa daha iyi olurdu. |
| |||
| Heryerde bu Sayac reklamini görüyorum r10 bile var ![]() |
| ||||
| Dün akşam baktığımda extreme'ye proxy (ajankamil ) olmadan giriş yapamıyorduk, sonunda dün bende sayyac'a geçtim ![]() |
| |||
| Güzel miş banada lazımdı eklemiş bulunuyorum teşekkürler ![]() Ekledikden 1 dakika sonra hatta cok hızlı gücnellenmesi harika :S Konu aydin tarafından (23.07.08 Saat 08:28 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| sayyac.com kaka.... 60 olan ziyaretçi sayımı 11 gösterip moral bozuyor. Tavsiye etmiyorum.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Google Analytics 6397 gösteriyor tekil olarak 3732 sayac. com da ise bu oldukca bir fark var İnanıyorum daha iyi duruma gelecektir. bizde destegimizi kullanarak sunmaya devam ederiz |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |