| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| BilisimMimarileri 2008 Degerlendirirmisiniz?
Selamlar , İnternet Teknolojileri adı altında olusturdugum bir proje. Aslında amacımız "opensource" adı altında calısmalar yapmak. Aranızda katılmak isteyen arkadaslar olursa desteklerını beklerim. Web - Netw0rk Solution Developer | İnternet Technology Base | Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
|
Tam olarak ne yapıyorsunuz anlayamadık.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
internet teknolojileri ve daha ozgur yazılım(open source) alanın da calısmalar yapmak K.Gelsin |
|
| ||||
| ||||
|
Open Source hack mi yapıyorsunuz?
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
| selamlar , haritsu yok oyle birsey , actıgım "yurdum muhendısı" adlı topici ele alarak bu yorumu yaptıysanız sizden neden boyle birseye girisildiginide ogrenmenızı isterım , o konu altında bir link var. Aslında elemanı ciddiye almamalıydım; fakat kendısını tanıdıgım icin ona ibret olması acısından sonucları ile beraber sitede yazmayı gereklı gordum. Last edited by ucanengin; 29.07.08 at 20:52. |
|
| ||||
| ||||
|
Yanlış anlamayın bunun nedeni sitenizin klasik sunucu yönetimi makaleleri içeren bir blogdan pek farklı olmamasıdır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Yahu bugünlerde niye herkes Türkçemizi katlediyor?..
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
| niye blackbox oluyoda open source olmuyor mu?
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| |||
| |||
| bilisim teknolojileri ve ozgur yazilim alaninda yapmak istediginiz calismalar nedir? mevcut bir projeniz mi var yoksa hayata gecirmek istediginiz projeler mi bir tanitim yaparken giris amac ve sonucu daha duzgun anlatin, boylece insanlar sizi ciddiye alip gercekden yorum yapabilirler.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| |||
| |||
| Quote:
Yorumlar icin tesekkurler hepinize. Open source derken anlatmak istedigim aslında, Acı kaynak kodlu Linux dagıtımlarını kullanmak , aynı zamanda Linux dagıtımları altında tasarım - programlama gelistirmek. Aynı zamanda teknoloji adına yararlı olabilecek hersey. Suanda tek sıkıntım sunucu . Sanırım kendı severıme gecınce calısmalar daha da hızlanacaktır. Bazı seyler tam yerıne oturacak. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |