| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| WHMbot nedir ? |
| ||||
| WHMBot, geliştirmeyi düşündüğüm bir WHM eklentisi.. Şimdilik yapabildikleri sınırlı olsada kullanıcısı arttıkça daha fazla geliştirilebileceğine inandığım bir yazılımcık... WHM üzerinden görsel olarak, IRC kurmaya, Radyo kurmaya, APF/BFD kurmaya, Ioncube kurup openDNS açıklarını kapatmaya yarayacak bir addon olacak...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| ben photoshop biliyorum..... yaklaşık 6 senedir elimden geleni yaparım... |
| ||||
| Grafik konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum |
| ||||
| hehe iki tane grafikçi varmış burda bana bir banner yapın hayrınıza 468x60 o zaman. ![]() Sinan ağbiye bakmayın siz, şimdi konuyu açtıysa 1 sene sonra projeyi faaliyete geçirir. ![]() |
| |||
| php orta düzey, tasarım konusunda css 2.0 + xhtml 1.1, profesyonel photoshop bilgisi, aktif olarak 18 hazirandan sonra görev alabilirim.
__________________ halid-can! |
| ||||
| Tickhi sağolsun bana yaptı bir banner. Banner yapacak arkadaşlara Tickhi'yi tavsiye ederim. + rep verdim. ![]() |
| ||||
| Alıntı:
![]() |
| ||||
| Photoshop v6'dan beri kullaniyorum ama malesef zamanim yok beyler ![]()
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |