| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
arkadaşlar windows explorer i bir ftp programı gibide kullanabiliriz. bunun için başlat menusundan "çalıştır" a tıklayıp explorer ftp://kullanıcı_adınız:şifreniz@ftp.alanadınız.com şeklinde ftp alanınıza bağlanıp dosya transferi yapabilirsiniz. dosya hakları , kopyalama, yapıştırma , klasor oluşturma vs. gibi işlemleri çok rahat yapabilirsiniz.. ben kendim kullanıyorum çok kullanışlı ekstra bir program kullanmanıza gerek yok.
__________________ Türkiyede Ucuz Güvenli Hızlı Web Hosting | http://www.birhost.net |
|
| ||||
| ||||
|
Yukarıdaki adresi ezberlemek biraz zor olabilir.Aşağıdaki yöntemi pratik yaparak aklınızda tutabilirsiniz ![]() Internet Explorer içerisinde adres çubuguna ftp.siteniz.com yazın.Kullanıcı Adı ve Şifre sorgulama ekranı gelmezse sağ tıklayarak farklı oturum aç diyerek gelen ekrana bilgilerinizi girerek FTP'ye giriş yapın. |
|
| ||||
| ||||
zaten çalıştır menusune bir kere girince windows aklında tutuyor txt dosyasındanda tutulabilir. ama her linux sunucu güvenlik nedeni ile internet explorer den giriş yapamayabiliyor.teşekkürler
__________________ Türkiyede Ucuz Güvenli Hızlı Web Hosting | http://www.birhost.net |
|
| ||||
| ||||
|
Hiç tavsiye etmiyorum. Güncel FTP programları varken ne gerek var buna? Hem halâ explorer mı kullanıyoruz?
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Basit işlemler için Mozilla-Fireftp, diğer işlemler için CuteFTP kullanıyorum.Memnunum |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Totalcommander tek geçerim
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |