| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Ftp ye erişemiyoz :(
Kendi vps mdeki sitelerin hepsinin ftp hesaplarına ulaşamıyoruz.kul. adı ve şifreyi girdikten sonra dosyalara ulaşamıyoruz panelden ftp restart yaptım olmadı. /scripts/ftpup --force bu komutla ftp sunucusunu tekrar kurdum sonra reboot attım ama halen hiçbir sitenin ftp sine giriş yapılamıyor ne yapmalıyım |
|
| |||
| |||
|
Normalde ftp programından girerken ana bilgisayar adı kullanıcı adı ve şifreyi girince giriş yapılıyordu yani port kısmı boş kalıyodu şuan port kısmına 22 yazınca giriş yapabildim peki neden böyle oldu |
|
| |||
| |||
| FTP olarak mı yoksa SFTP olarak mı bağlandın . 22 portu Secure( SSH ) Portu
__________________ YS-19 Telekominikasyon Kurumu Lisans Belge Numarası AWBS Türkiye Yetkili Satıcısı Colocation / Dedicated / VPS Sunucu / Hosting Hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
SFTP olarak bağlandım.ne yapacam |
|
| ||||
| ||||
|
SFTP ile neden ftp kullanmaya çalışıyorsunuz ki ? FTP portu 21 olur genelde.Onunla giriş yapmayı deneyin. |
|
| |||
| |||
|
yok işte olmuyo 21. porttan giriş yapmıyor sorun orada
|
|
| |||
| |||
|
tamam sorunu çözdüm arkadaşlar csf 21 numaralı portu kapatmış kendi kendine.teşekkür ederim herkese edit: sorun halen devam ediyo ![]() yardım edecek yok mu |
|
| |||
| |||
|
csf -x yap sonra tekrar dene erişebiliyorsan konfigurasyon dosyasını gönderirsen düzenleyelim burada
__________________ YS-19 Telekominikasyon Kurumu Lisans Belge Numarası AWBS Türkiye Yetkili Satıcısı Colocation / Dedicated / VPS Sunucu / Hosting Hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
bende aynı derten muzdtalipim bi çözüm yolu varmı ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Öncelikle kullandığınız firewallar hangileridir? csf apf selinux vs? Ftp server çalışıyor gözükmektemidir? yada restart attığınızda bir hata mesajı almaktamısınız? 22 . porttan giriş yapılabiliniyorken 21 den giriş yapılamaması muhtemelen bir firewall sorunu olabilir. 21 nolu porttan ftp ye giriş yaparken ftp programınızın loglarında verdiği uyarı yada hata mesajı nedir? örneğin user can not login 531 vs gibi kodlu hatalar olması gerekir. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |