| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| FTP de silinemeyen klasör-dosyalar Merhaba, Linux-Cpanel kullanıcısıyım. Hostsahibi değilim. Önceden fantastico yerinden değişik hazır sistemleri kurdum. Ve normal uninstall değilde, dblerini ve klasörlerini silmeye çalıştım. Şimdi 6 tane kadar klasörümü silemiyorum. İçinde de birkaç dosya var. Delete folders and all under dediğimde silinmiyor. Chmod larını 777 yapmaya çalıştığımda hata alıyorum. [a fatal error or timeout occurred while processing this directive] Bu klasörleri silmem için ne önerirsiniz? iyi günler |
| ||||
| yaşarın da dediği gibi ssh üzerinden silebilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Peki 1 şey soracağım, bunu yaptıktan sonra cpanel'e girdiniz mi hiç? Eğer cPanel'dede aynı hatayı görüyorsanız servis sağlayıcınız httpd.conf dosyasını bozmuş demektir.. [a fatal error or timeout occurred while processing this directive]
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Sizin söylediğiniz yöntemleri deneyeceğim, sonucu buraya yazarım Alıntı:
|
| |||
| Alıntı:
Directory not empty hatası alıyorum. Klasör içinde de dosyalar var, onlarda silinmiyor. Acaba dosyaları ve klasörü toptan silecek bir kodvarmı acaba? ms-dosda delltree kodu vardı. Bunun gibi birşey olabilirmi ![]() ---- ve FileZilla ile normal silerken: 550 Could not delete dosyaadı: Permission denied Chmod 777 yapıp tamam dediğinde: 550 Could not change perms on klasöradı: Operation not permitted Aynı isimde klasör oluşturup attığımda ise: 550 Can't create directory: File exists Hatalarını alıyorum ![]() Konu Erhan tarafından (07.08.07 Saat 07:22 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| ssh dan silmemesinin sebebi dizinin dolu olması. # rm -rf dizin adı bu komutla deneyin silecektir. Konu yasarkemaldag tarafından (08.08.07 Saat 12:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| yaşarında dediği gibi rm -rf komutu sizin ilacınızdır. Not:Yaşarı onaylıyorum sürekli ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Yaşar arkadaşımızın komutu yanlış herhalde, olmadı ![]() HostBank, senin komutunu denedim ve; rm: cannot remove `dizinadı/dosyaadı': Permission denied hatasını aldım. Bu dosyalar hiç silinemyecekmi ![]() |
| ||||
| sunucu sahibine iletin.dosyalar üzerinde izniniz yok.dediğim komutu sunucu sahibi uygularsa 3-5 saniyesini almaz. ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |