| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
|
Joomla uyumlumu diye sormak yerine bence Joomla'nın ihtiyacı olan şeyleri siz ona seri bir şekilde sayın eğer evet diyebiliyorsa alın ![]() Hazır scriptlerde bu hata olabilir ama çözümü Fesih Bey'in verdiği yoldur ve çok da pratikdir. Sürekli destek sistemi işleyen bir yer ile çalışıyorsanız site adınızı verip dosya sahipliklerinde sorun olduğunu belirtmeniz yeterlidir. Dosya adını bile söylemenize gerek yok gerisi alan sağlayıcısının görevidir. |
|
| |||
| |||
|
Uzun zamandır bu problem ile uğraşıyordum,Host sağlayıcımın hergün kapısını çalmaktanda bıktım ,kökten çözümünüde bulamadık, ama tavsiyem Fesih BICER'inde dediği gibi GF-3XPLORER ile nobody ownerlı dosyalarda değişik yapabiliyosun, GF-3XPLORER v2.4 (tr) yazıp aratırsanız yeni sürümü ve türkçesini bulabilirsiniz. kolay gelsin.. |
|
| ||||
| ||||
| Sahip-Gurup 99 joomla 1.0.13
Bende bu sorunla uğraşıyorum ve kesin bir çözüm bulamadım Ancak idare edecek bir çözümüm var ![]() ve ![]() ve ![]() resimlerde görüldüğü gibi sahip - Gurup 99 olan bu dizin ve dosyaların sadece adını değiştirebiliyorum Bende bundan faydalanarak Dosyaları FTP ila pc ye indiriyorum Sunucudakinin adını değiştiriuorum ve dosyalarımı tekrar Sunucuya atıyorum ![]() Tammam kabul ediyorum profesyonel bir çözüm değil ama sıkışanlar beni anlayacaktır Derde derman oluyor.... ![]() ![]() Bu işi bilenlerden daha iyi öneriler bekliyorum ![]() ![]() ![]() Ü.DEMİR |
|
| ||||
| ||||
|
bu dediğin host kapsamında yapılabilir.ama o adını değiştirdiğini bi daha ne zaman silebileceksin bilinmez.size joomlaXplorer bileşenini öneririm.ayrıca kodlar için teşekkürler.
|
|
| |||
| |||
|
ya hakkaten buna güzel bir çözümü olan yok mu? her joomla kuran kuramıyorum diye bana geliyor. artık bıktım. her seferinde o komutu yazıyorum da adamın her bileşeni için bunu yapmak eziyet oluyor |
|
| ||||
| ||||
|
Pratik ama dediğiniz gibi professional ce değil o dosylar boşu boşuna host ta yer tutacak.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Ufak bir google araştırmasıyla bulduğum sitelerde bunun Suexec ile düzeltildiğini okudum.. Benim deneme imkanım olmadı ama bir deneyebilirsiniz. whm panelde (root) configure php and suexec bölümünden suexec aktif edilebiliyor. kolay gelsin. |
|
| ||||
| ||||
|
aynen php yorumlayıcılarını cgi moduna alın suexec ile.apacheyi devreden çıkarın.olsun size joomla uyumlu.anlamıyorum bunu bi sır gibi insanların saklamalarını.girin joomla FAQ larında yazıyor zaten suexec ve cgi olayı.
|
|
| |||
| |||
|
dostlar merhaba chown -R ahmet /home/ahmet/public_html ben bu komuyu sık sık yazmak istemiyorum ve bende bi resim galerisi yüzünden 99 hatası sürekli karşıma çıkıyor. daha önceleri böle bir sorun yoktu server formatlanıp tekrar yüklendikten sonra böyle bir sorun karşıma çıktı önerilerinizi bekliyorum |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |