| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| F harfi Bu zeka testi Almanya'daki Daimler firması tarafından geliştirilmiş, Aşağıdaki yazıda bulunan "F" harflerini sayın. FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF- IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS doğru cevap ekleti dosyada |
|
| ||||
| ||||
|
6 buldum. ben zaten süper zekayım ama bu testin bunu kanıtlamada bir etken olacağını düşünmüyorum. metin ana dili ingilizce olanlar üzerinde test edilmelidir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
ben 3 bulmuştum. demekki dikkat kabiliyetim hiç yok veya geri zekalıyım |
|
| ||||
| ||||
| OF'lardan kaynaklanıyor sanırsam dimi |
|
| ||||
| ||||
|
Vay be 3 bulmuştumda Hasan'ın cevabından sonra 6 buldum bende. Almanlar bile anladı ne zeki olduğumu geçte olsa
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |