| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Bugün aralarında fazla zaman geçmeden 3 lamer ekledi destek msn adresine ve bakın ne dediler ![]() İlk önce bugün tanımış oldugum lamer adresleri : by_captain@msn.com , nefretim.olma@gmail.com , sahraaa-@hotmail.com İlk önce nefretim.olma@gmail.com ekliyor ve; Çok istediysem söyle bileyim ?: slm whmye girebilirmisin bi sorum olacak Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: sorun neydi? Çok istediysem söyle bileyim ?: whmdemisin şu an Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: hayır siz sorun ona göre girerim gerekirse Çok istediysem söyle bileyim ?: reseller ayarları nereden yapılıyordu Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: Reseller Center kısmından Çok istediysem söyle bileyim ?: bulamadım link verebilirmisin ipyi silerim ben Çok istediysem söyle bileyim ?: whmye girsene bi Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: tamam girdim (cpanel demo whmdeyim )Çok istediysem söyle bileyim ?: aslında Çok istediysem söyle bileyim ?: www.xkurdu.com da phsi verio whm yş Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: hmm yaptınızmı reseller ayarını ? Çok istediysem söyle bileyim ?: hyr site hata verdi Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: ne hatası verdi ? Çok istediysem söyle bileyim ?: anlamadımki Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: hatayı kopyalarmısınız bi bakayım ? Çok istediysem söyle bileyim ?: xkurdu.com Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: siteniz açılmıyor şu anda Çok istediysem söyle bileyim ?: neden Çok istediysem söyle bileyim ?: benede giriyo Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: daha dogrusu virüs programı lamer uyarısı veriyor ![]() Çok istediysem söyle bileyim ?: :S Çok istediysem söyle bileyim ?: sitede virüs yokki Çok istediysem söyle bileyim ?: site benim zaten Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: msn adresinizi google da yazarmısınız ? ![]() Çok istediysem söyle bileyim ?: :S Çok istediysem söyle bileyim ?: msn adresim çalındıydı Çok istediysem söyle bileyim ?: sitemide hack etmişlerdi Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: sitenizde eskiden kalma kodlar var demekki Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: adresinizi nasıl geri aldınız benimde gmail adresim gitmişti çok ugraştım ama alamadım Çok istediysem söyle bileyim ?: 2.mail yazıoz ya Çok istediysem söyle bileyim ?: oradan şifre istedim Çok istediysem söyle bileyim ?: siğer adresim mynet di Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: anladım Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: neyse virüs programı engelliyor siz hatayı yazın yardımcı olmaya çalışayım Çok istediysem söyle bileyim ?: peki tmm Çok istediysem söyle bileyim ?: 1 sn (Engelledi )Arkadaştan caps istedim o siteye ait : Ardından by_captain@msn.com ekledi ; Yeni Msn alcam Sıkıldım bu adresten webmail vercek olan warmı: slm host satıyormusunuz ? Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: duruma göre Yeni Msn alcam Sıkıldım bu adresten webmail vercek olan warmı: xxx.com/xxx.html buradaki hostu kaça verirsin Yeni Msn alcam Sıkıldım bu adresten webmail vercek olan warmı: Yeni Msn alcam Sıkıldım bu adresten webmail vercek olan warmı: bakdnızmı Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: buraya yazarsanız sevinirim..tarayıcı sorun verdi (Engelledi) Son olarak sahraaa-@hotmail.com ekledi ve ; Sonsuz sevgi : iyi akşamlar Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: iyi akşamlar buyrun ? Sonsuz sevgi : ben sizden vps kiralamıştımda whmde hesabı silemedim bi türlü Sonsuz sevgi : kendi panelinizden bakıp detaylı olarak bana yazabilirmisiniz Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: Terminate an account yazıyor Sonsuz sevgi : ok baksana bi silmişmiyim xyz.com Veri Merkezindeki Bakım Çalışmaları Nedeniyle TR Serverlerde Kısa Süreli Kesintiler Yaşanabilir || OnurHosting.Net: yetti sabahtan beri tıklıyorum bakalım ne yapacaksınız (şifreyi değiştirip tıklıyorum ve tekrar değiştiriyorum) Sonsuz sevgi : çok saol yaptım (Engelledi) Bugün bi tanesi daha gelirse kafayı yiyecem :ag: Arkadaşlar kandırdık diye baya sevindiler ama cpanelin demo şifresini görünce ne yaptılar merak ediyorum ![]() |
| ||||
| şifrenizi değişmiyorlar. daha önce bu konuyu açmıştım. sadece root şifrenizi değiştiriyor. onların belirlediği bir şifre oluyor. zaten siz sekmede açmamışsınız linki. ve sizden şifre sorduğuna göre korkacak bir durum yok. benim aslı merak ettiğim bu adamların kim olduğu. adreslerini bilen varsa, bana yakın bir yerde oturuyorlarsa adreslerini bana gönderin (tekirdağ ve çorlu civarları). götlerinden şırınğayla kan çekip internette yayınlamazsam namerdim. aynı şerefsizler benide avlamaya çalışmışlardı. |
| ||||
| Manisa'ya yakınsada ben öpebilirim Fesih hocama yanlış yapan bana yapar ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| XSS diil mi bu ? Dikkatli olmak lazım ![]()
__________________ halid-can! |
| |||
| fesih küfür etme ya ayıptır 3-5 çapulcu için bozma ağzını. 2-3 çocuk işi takmayın bunları. |
| |||
tam lamerler bunlar bende ekliler saçma sapan konuşuyorlar ben takmıyorum bile ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |