| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| iki tane zımbırtının msn logları Corpse: aldım Corpse: emrah bey ordamısınız Corpse: ![]() !!!!HELL!!!!: evet buyrun. Corpse: emrecan mı deseydim pardon yanlıs oldu !!!!HELL!!!!: ![]() !!!!HELL!!!!: farketmez nasil rahat ediyorsaniz Corpse: benim tamer ya Corpse: ![]() Corpse: eski msn bu Corpse: bak !!!!HELL!!!!: biliyorum tamercim. !!!!HELL!!!!: ![]() Corpse: halid Corpse: kurulumlar konusunda biraz aydınlatabilicek bizi rica ettim Corpse: acıklarmısın halid sana çok zahmet olucak ama !!!!HELL!!!!: cok iyi olur. ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: 1.6 ? ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: 1.5? !!!!HELL!!!!: 1.5 den basliyalim ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: (whmdestek) forumda yapılan işlem üzerinde hangi aşamada problem çıktı? Corpse: şu anda bişey yapmadık localden kurduk Corpse: ben kurdum da linuxta ki kod vsvs konusunda neler yapmalıyız o lazım bize Corpse: açıkcası ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: oradaki işlemleri yapın ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: sorun çıktığı anda bana dönün Corpse: kodlardan anlıyor Corpse: o linkleri burdan bi verirmisin pls Corpse: arkadasımda alsın ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: aksi takdirde yardımcı olamayacak kadar meşlgulüm. Corpse: ben hatırlamıyorum Corpse: anladım ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: http://forum.whmdestek.com Corpse: centos uzerıne kurucaz neyle hangi programla erısım yapıcaz makinaya Corpse: birde Fix lazım bize bulabiliceginiz birileri war mı ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: SSH protokolü üzerinden ( 22 ) Putty programıyla bağlantı kurabilirsiniz. !!!!HELL!!!!: ![]() !!!!HELL!!!!: ondan sonrada kullanici adi sifre girip sisteme giris yapicaz dimi? !!!!HELL!!!!: cok ayrintili bilgi veriyorsun . !!!!HELL!!!!: bu bilgileri kendine sakla sen kimseyle paylasma. * * !!!!HELL!!!! konuşmadan ayrıldı. * ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: terbiyesizliğin lüzumu yok. ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: sorduğunuz soruya cevap verdim. ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: sorularınızı dikkatle seçerseniz cevaplarıda mantıklı alırsınız. Engel ! :ag:
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |