| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
G.O.R.A filmini bilmeyen yoktur heralde aramızda.Seçilmiş insan espirisi vardırya hani bu sıralar o aklıma geldi. Acaba biz bu işi gerçekten seçilmiş insan olduğumuz içinmi yapıyoruz.Bazen düşünmüyor değilim neden bu işi yapıyoruz millete meram anlatmak için gece gündüz bilgisayarların karşısındayız parayı turayı geçtim,biz gerçekten bu işe emek veriyoruz ya ama insan bazen delirme noktasına geliyor bir sürü emek veriyoruz karşılığında pek bişi aldığımız yok,Fesih abinin bi sözü vardı bi konuda tam hangi konu hatırlamıyorum yemek tarifi sitesi açalım karılar girer bari daha çok hit alırız demişti biz neden pc de oyun oynamak varken milletle uğraşıyoruz diye sorasım geldi kendime bu gece.Seçilmiş insan biziz galiba... |
|
| ||||
| ||||
kişisel olarak düşüncem seçilmiş olmak için daha çok yol var bence benzerlerin arasında da seçilmiş olmak lazım.ama fal sitesi dehşet gider. Aslında şimdi aklıma geldi flashla çalışıcaz giren misafir kahve içicek sonra fincandan fal bakan bir script ile off dehşet olur. tabaktaki fal içinde üyelik isteriz ya da Allah rızası için google reklamlarını birkere tıklayıver tabağının falına da bakalım misali bişeyler falan fisman .. :ag: |
|
| ||||
| ||||
|
genel olarak konusmak gerekirse millete yardım etmeyi seviyoruz bunu yaparken hem bişiler öğrenip hemde öğretiyoruz bu paylasım forumunda anlatılanlar karsılıgında küçük bir dua veya teşekkür fazla bişi istemiyoruz çünkü biz bu işi severek yapıyoruz.başkalarınada sevdirmeye calısıyormuyuz orasını bilmem fakat buraya işi düşünce gelip sorusunun cevabınıda bulup bi teşekkür etmeyen insanlarada diyecek birşey bulamıyorum.
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
|
| ||||
| ||||
|
MaNiaCc imzandaki şarkıdan nefret ediyorum eski sevgilimi hatırlatıyor
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Sinan Abi Sen üzülme yeterki siliyorum abi
|
| ||||
| ||||
|
thank you
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Rica Ederim Efendim Ne Dimek
|
| ||||
| ||||
|
benmde çok düşündüğüm bir konudur bu seçilmiş insan olayı, helede yolda tek başıma yürürken hiç aklımdan çıkmaz Yıllardır düşünüyorum, ama umudumu kesmedim
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| RAMBilisim fazla düşünmeyelim artık allah ne verdiyse yoksa filozof olur cıkarız düşünmekten
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
her hayalimde para var
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |