| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Ölü Terörist Achmed Gece gece yarıldım gülmekten adam çok pro yapıyor işini
|
|
| ||||
| ||||
|
muhteşem saylıns diye bağırıyor ya hakikaten komikmiş are you scared ? and now ordada koptum |
|
| ||||
| ||||
|
Benim hoşuma gitmedi. Önce terörist diyorlar doğru anladıysam sonra adına ahmet diyorlar.
|
|
| ||||
| ||||
| hocam sen olaya çok farklı bi bakış açısından bakıyosun şimdi yani
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Gayet güzel bir gösteri olmuş.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| Quote:
bende onu söledikten sonra gıcık oldum
|
|
| ||||
| ||||
|
Niye Ahmet De Corc Değil
|
|
| ||||
| ||||
|
Ahmet ismi sadece Türklere özgü bir isim değildir bildiğim kadarı ile. İsmi duyunca hoşuma gitmedi demeniz bence saçma çünkü mesela Şahin K diye bi herif var ismi şahin olanlar bu adam ile aynı işi mi yapmış oluyor. Burada da bir terörrist var ve adı "Achmed" buradan tüm ahmetler terrörist gibi bir kanıya varılıyorsa bence çok mantıksız. Tabi şimdi burada ben kimsyi savunmuyorum hatta tabiki de bazı avrupalılar ve amerikanlar genelde terörist olaylarına taraflı ve aptalca yaklaşıyorlar bunun üzerine orta çağda avrupalılar yaptıklarını unutuyorlar genelde.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |