| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Şimdi buradaki resimlerden bakarak bi araştırma yaptım SGI - Products: Remarketed: SGI Altix 3000 adamlar şaka gibi , sgi altix 3000 ( 100bin dolardan başlayan fiyatlarla diyor ) ağzım açık kaldı.
__________________ |
|
| |||
| |||
|
cs oynamak icin biraz fazla pahali gibi geldi bana
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| |||
| |||
|
Adamlarda imkan var
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
ev bilgisayarımıymış o
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| tabi googleda garaja bunu almis ilk olarak sonra altix mix e gecmisler zaten
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
çok özür dilerim ama ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OHAAAAA
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Eee geçen bunlardan birini bana satmaya kalkmadın mı Sinan Hocam? Hatta bunun bir alt serisi idi
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Ya ben bu sunuculardan satsam altımda Hyundai mi olur herhalde karada bile gitmezdim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Her nekadar sayın yönetici konuyu geyik bölümüne atsana açtığım konu herzaman tutuyo be bidaki geyik google inc. dc |
|
| ||||
| ||||
|
Spesifik Özellikler; 3 TB Cache ( galiba..) 256 İşlemci Kapasitesi 24 TB Disk Alanı ( maximum ) 96 Gb Ram ( DDR ECC ) Eeeee kardeşim böyle bir bilgisayar için gayet normal ![]() Yanında hediye olarak SUSE Linux Enterprise Server 9 veyahut 10 sürümünü veriyorlamış.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |