| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Türk Telekom Bu Aralar Önüne Gelen Siteyi Kapatıyor. ![]() Boş Açılış Sayfası Olan about:blank ‘ı Bile Kapatmışlar |
|
| ||||
| ||||
|
Ben bugün modemimin giriş portu olan; 192.168.1.1 ip adresine girdiğimde aynı uyarıyla karşılaştım. ![]() Şaşmak lazım benim modemden ne istediniz
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Ben ilk başta bunu fotoshop sandım yani sırf geyik olsun diye yazıldığını düşünmüştüm, bi müşterim bu gün aynı şikayetle geldi. Sanırım ipleri banlamak gibi bişeye giriştiler. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| ||||
| ||||
|
Yuuuh nasıl yani gerçekmiymiş bu?? ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Çok garip Birde adsense reklamları ekleselermiş |
|
| ||||
| ||||
|
hocam oha desem ayıp olur mu ![]() harbi mi. |
|
| |||
| |||
|
bu sayfaya bile |
|
| |||
| |||
|
Türktelekomun yeni bombası şu ![]() gerçekten domain yasakladıkları sitelerde PHP Code: PHP Code: artık ne yapcaklarını sasırdılar |
|
| ||||
| ||||
|
bu site kapalarının yarısı hiyar'ul ibn-ül yahya'nın işidir. namı diğer deli adnan . Bu cemaat kendi zevklerine göre site kapatıyor. Bazen bu ülkede yaşamaktan utanıyorum.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |