| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Host satmak Zordur - Heleki Böyle Müşterilerle Dün gece gelen ve host almak isteyen biriyle olan konuşmamı koyayım dedim =) adam çıldırttı beni. foruma paylasırken nickinide editledim küfür içerdiği için : ) ---------------------------------- maça gidiim 2-0 yenildik.. hakem ve ali bilginin yüzünden says (00:32): S.A YeşiLWeb ~ says (00:39): a.s maça gidiim 2-0 yenildik..hakem ve ali bilginin yüzündensays (00:39): ABİ DOMAİN BİDE YeşiLWeb ~ says (00:40): buyrun 'maça gidiim 2-0 yenildik..hakem ve ali bilginin yüzünden says (00:41): bide host taşımayı nekadara yarparsın YeşiLWeb ~ says (00:43): cpanel mi kullanıyor eski hostunuz ? maça gidiim 2-0 yenildik. hakem ve ali bilginin yüzünden says (00:43): eet 11 YeşiLWeb ~ says (00:43): bizden host hizmeti aldığınız takdirde cpanel kullanan sitelerınızı ücretsiz taşiyoruz 'maça gidiim 2-0 yenildik. hakem veali bilginin yüzünden says (00:43): almassak YeşiLWeb ~ says (00:45): yedeklerınızı nereye taşicağiz ? karsı tarafta root iznimiz olmadan bu iş biraz zahmetli olur fakat yinede hertürlü taşımayı yapabiliriz. fiyat vermem için sitenizin içeriğini bilmem lazım.. forum mu ? ve ne kadar bir boyuta sahip 100mb ? 'maça gidiim 2-0 yenildik.hakem ve ali bilginin yüzünden says (00:45): 250 mb şiuan birşey yok sitede YeşiLWeb ~ says (00:45): beyfendi sitede bişey yoksa neyi taşıttırıcaksınız anlayamadım 'maça gidiim 2-0 yenildik..hakem ve ali bilginin yüzünden says (00:46): eee hostu taşıyacaksınız YeşiLWeb ~ says (00:46): ne demek hostu taşiyacağım ? suanda host ettiğiniz biryer mi var ? var ise orda dosyalarınız barınıyor mu ? barınıyorsa boyutu ne kadar. 'amaça gidiim 2-0 yenildik..hakem ve ali bilginin yüzünden says (00:47): abi ne dion YeşiLWeb ~ says (00:47): içerisinde sql dahil mi ? bir script kullanıyor musunuz kullanıyorsanız adı ne maça gidiim 2-0 yenildik..o hakem ve o ali bilginin yüzünden a says (00:47): bakın şimdi domain alcam butası uycuz die sizde o damaine taşıcaksınız YeşiLWeb ~ says (00:47): yani domaininiz için host almak istiyorsunuz ? bu nu mu anlatmak istediniz ? maça gidiim 2-0 yenildik.. hakem ve ali bilginin yüzünden says (00:48): ya kullanmadığım host war o hostu yeni domaine alcam YeşiLWeb ~ says (00:49): beyfendi kullanmadıgınız host var ise bu bizimle alakalı değildir.. o hostu yeni domaine alıcam ne demek. eğer yedeklerınızı taşimamız konusunda ricanız varsa bunu belirtin. yoksa ne anlatmak istediğinizi anlayamadım hostu domaine almak diye birşey yoktur |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |