| |||||||
| View Poll Results: 24 konuda linux sunucu ve panel uzmanlığı kitabı sizce tutar mı? | |||
| Evet harika tutar. | | 59 | 79.73% |
| Hayır hiç sanmıyorum. | | 6 | 8.11% |
| Fikrim yok projenin büyüklüğüne göre değişir | | 9 | 12.16% |
| Voters: 74. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
bi gelişme varmı :eek
__________________ ...,,,..,, |
|
| ||||
| ||||
|
sen yazarsan tutar maceralarını felanda eklersin ne güzel |
|
| ||||
| ||||
|
Yazmayı düşünüyorsan böyle bir kitabı gerçekten. Hasan üzerinden benimle bir irtibat kur istersen CMSTÜRK Ekibi olarak Pusula Yayıncılık ile sıkı bir dostluğumuz var elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız |
|
| |||
| |||
|
guzel bir fikir yaz tutarla olmaz bu işler ama genel olarak guzel bi reklama ihtiyacın olucak bu konuda dergileri unutma onlar sana cok buyuk destek saglaya bilirler benim dusuncem. oncelikli olarak dergi yazarlarıyla gorus sana cok buyuk katkı saglayacagına eminim guzel bir fikir ve guzel bir dusunce ben kendi sahsım adıma alırım boyle bir kitabı. ankete oykullanmıyorum. saygılarımla. |
|
| ||||
| ||||
|
Sinan hoca vazcaydı galiba |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, hayır vazgeçmedim ama Aralık'ta vermem gereken çok önemli sınavlarım var. Bu arada Pusula Yayıncılık fikri süper olur eğer yardımcı olabilirsen çok memnun olurum. Saygılar
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Tamam sınavlarını atlat bana haber ver. Bizde yazdık bir kitap bakalım bir aya kadar raflarda olur herhalde. Seninkini de sunarız. Gelecek vaad eden alanlara sıcak bakıyorlar
|
|
| ||||
| ||||
|
Kitabi alacaklar listesine benide ekleyebilirsiniz
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |